Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Srácok, ti mit reagáltatok...

Srácok, ti mit reagáltatok volna a helyemben? 17/F

Figyelt kérdés
Barátnőmék(16 éves)lakására felmentünk,de csak elköszönni, egy kettesben töltött nap után, felmegyünk, az apja nyitott ajtót mesztelenül...nos én 17 éves srác fejével gondolkodva, nem akartam egy férfi pöc sét/se ggét látni,de lehet velem van a baj, hogy ennyire komolyan veszem, csak lesokkolt...ott mászkált mesztelenül,és picit elszörnyedtem, mert nálunk a családban ez nagyon nem megszokott, jó az egy dolog hogy kicsiként a gyerek együtt fürdik a szülővel,de én személy szerint apaként a 16 éves lányomnak nem mutogatnám a farkamat, se semmimet...szóval lesokkolódtam, és felháborodva mondtam barátnőmnek,hogy ez most mi a franc volt? én ennyire nemvagyok családtag, hogy apud mutogassa nekem a farkát...és még barátnőmnek esett rosszul,hogy közben csókolni akart(elköszönni) és én meg beszéltem, nem csókoltam vissza...ez most mi?

2014. márc. 6. 20:26
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló! pontosan, elképzeltem hülye fejemmel egy aktust a lány és az apja között...és undorító volt, ezért se volt kedvem megcsókolni, egyszer már így is féltem attól,hogy megerőszakolja...nem tudom miért,megbolondult az agyam, most meg ennek láttára...majd meg veszek
2014. márc. 6. 20:47
 12/24 A kérdező kommentje:
Most barátnőmnek mit mondjak erről? mert beszélni akarok róla...de nem tudok hogy belekezdeni.
2014. márc. 6. 20:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Kezd így: Figyelj! Tegnap láttam, hogy egy jó film megy a moziban. Apád miért nyitott ajtót egy szál brében? Ez mi volt? Nálatok nincs tabu? Valahogy így.
2014. márc. 6. 20:56
 14/24 A kérdező kommentje:
leírtam neki amit elküldtél...:'D most valahogy sz*rok arra hogy mit ír,ha esetleg zavarja
2014. márc. 6. 20:59
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, melyik a furcsább: hogy egy idegen srácnak mutogatja a cerkát, vagy hogy a saját lányának... nem normális, az biztos. Remélem, nem sérült (annyit) lelkileg a barátnőd, vagy nem történtek durvább dolgok abban a házban...
2014. márc. 6. 21:04
 16/24 A kérdező kommentje:
De igen, sérült, csak nem szexuális dolgok miatt...
2014. márc. 6. 21:06
 17/24 anonim ***** válasza:
Nemtudom mithiggyek a mai világban,remélem nem csak kitaláltad!,Elég Hülye vagy hogy nem csókoltad vissza,mert azt akarta látni,hogy tényleg szereted e a lányát!,Én azért is visszacsókoltam volna!Egyébként az apja egy Nudista,kinek nics helye a földön:)) Nemtudom hogy lehet valaki ilyen,én még a nemtudoménhol sem pucérkodom,nyáron is hoszóujju ingbe vagyok,meg nyakkendő:)
2014. márc. 6. 21:06
 18/24 A kérdező kommentje:
Szeretem :D meg is csókoltam, ajj furcsa szituáció volt, és hirtelen nem tudtam mit reagálni, ennek nem is volt köze ahhoz hogy szeretem e vagy sem, azt az apja előtt már rég bebizonyítottam.
2014. márc. 6. 21:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Jól belenyúltál:D Se a barátnőd, se az apja nem 100-as:D Az anyjával mi a helyzet?:D
2014. márc. 6. 21:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Ő szégyenlős, meg a lány nővére is...szerencsére, mármint na, remélem értitek hogyértem
2014. márc. 6. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!