Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti is így reagáltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti is így reagáltatok volna?

Figyelt kérdés
Még régebben csajos estét tartottunk a barátnőimmel és mersz vagy felelszet játszottunk. Volt egy feladatom amit nem akartam megcsinálni ezért megállapodtunk hogy majd máskor valami mást csinálok. Szombaton bulizni voltunk és volt ott egy nagyon helyes srác. Állandóan szemeztünk és egymásra mosolyogtunk, szóval szerintem tetszettem neki. A barátnőm kitalálta hogy akkor most menjek oda és csókoljam meg a múltkori feladatom helyett. Odamentem a sráchoz, köszöntem neki és elmagyaráztam hogy a barátnőim azt várják hogy megcsókoljam mert MVF-et játszunk. Azt mondta hogy kössz inkább nem és azzal a lendülettel le is lépett. Lehet hogy túl gyerekesnek talált? Azóta állandóan ez jár a fejemben, elég szarul esett. :/
2012. szept. 11. 17:29
 1/9 anonim ***** válasza:
:D így jártál.Azt hitte azért szemezel vele.mert ezt kell csinálod.
2012. szept. 11. 17:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt csináltam volna. De attól hogy te helyesnek találod őt, te még nem feltétlen fogsz bejönni neki.
2012. szept. 11. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj, de ezek után én is ott hagytalak volna. Bár ha 12 éves vagy akkor még megértem...
2012. szept. 11. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a külsőddel volt problémája vagy a viselkedéssel habár ez utóbbi elég valószínűtlen
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem vettem volna rész ilyen libaságban!
 6/9 anonim ***** válasza:
jól tette
2012. szept. 11. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:
jól tette! Te fordítva bevállaltál volna egy ismeretlen srácot? Úgy vélem nem.
2012. szept. 11. 17:40
 8/9 Macs1209 ***** válasza:

Hát h*lyén csináltad, az biztos.

Ez a felelsz vagy mersz... tényleg nincs más programotok?

Amúgy meg, ha már bejött a srác, miért nem úgy mentél oda

hozzá, hogy "mi lenne, ha most megcsókolnálak?"...

aztán az MVF-ről be se kellett volna számolnod. Lehet ön-

bizalomhiányos vagy, és azért takaróztál a játékkal, hogy

ne tűnjön úgy, hogy "wow, ez a csaj mer lépni, ha tetszik

neki valaki?".....

2012. szept. 11. 17:42
 9/9 menta34 ***** válasza:
Szerintem nem tetszettél, vagy van nője (netán ott is volt), stb.
2012. szept. 11. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!