Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srácok miért értenek félre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srácok miért értenek félre mindent?

Figyelt kérdés
Ha tudom, hogy nagyon bejövök egy srácnak akkor amíg nem tisztázom vele, hogy csak barátként kedvelem hajlamos félreérteni szinte bármit. Miért van ez? Most akkor ha tudom, hogy tetszem egy srácnak aki nem jön be nekem akkor mindig meg kéne mondanom neki hogy csak haver?
2012. szept. 11. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kellene megmondani, az bunkóság lenne.

Egyszerűen nem kellene barátkoznod olyanokkal, akiknek tetszel.

2012. szept. 11. 17:16
 2/4 Rs. ***** válasza:
Az is lehet, hogy az egyikben megtalálod, ami kell neked.. nem kell őket mindig elutasítani.. :) de amúgy miért? mit mondtál nekik? hogy félreértették mindig?..
2012. szept. 11. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ti nők meg az esetek 80%-ban csak azt hiszitek amikor egy pasi kezdeményezni akar h csak dugni akar.
2012. szept. 11. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Te kis butus! Mindegyik fiú össze akar a nőkkel jönni, csak max. néhány benne ragad a barát-zónában, és tovább reménykedve lohol utánuk, mint egy kis pincsi. Az ez alól kivétel pár%, az homár, vagy impotens. Úgyhogy ezért ezt nagy valószínűséggel mindig tisztáznod kell az érintettel továbbra is!
2012. szept. 11. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!