Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Zavar hogy a családtagjaimmal nagyon kettős a viselkedésem. A szüleim nagyon szeretnék szinte mindent megtesznek de van hogy nyers stílusban válaszolok nekik naponta legalább egyszer. És utána rögtön megbánom amit kimondtam és bocsánatot kérek. De van amikor meg átértékelem a rossz viselkedésem és utána aranyos, bújós vagyok. De utána folytatódik elölről. Semmiféle felszín alatti sertodottseg nincsen a családtagjaim iránt. Néha úgy érzem hogy sok ha mondjuk 0-24 össze vagyunk zárva és türelmetlen leszek, vagy ha már negyedjere próbálnak rábeszélni hogy menjek el velük egy olyan helyre ahova nincs kedvem akkor csúnyán válaszolok. Próbálom kerülni de valahogy mindig hamarabb beszélek mint gondolkodokaug. 24. 21:22
1/7 anonim válasza:
Érzelmi kontrollra van szükséged. Hiába tesznek meg mindent, azt nem figyelik, ha te nemet mondasz valamire, tovább kérdezgetik. Ez téged idegesít, és érzelmileg impulzívan reagálsz, amit nagyon jó, ha utólag kiértékelsz, és változtatsz fokozatosan. Ez időbe telhet, és sok ilyen esetbe, amíg megtanulod tudatalatt is ténylegesen kezelni ezt.
2/7 anonim válasza:
Kamaszkor vagy ilyesmi. Önállósódás érzések ez természetes is.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már kamasz. Fiatal felnőtt vagyok.
aug. 24. 21:55
4/7 anonim válasza:
De megis ott laksz meg ők a napi kontaktod. Kamaszkorban ragadtál. Normális amit erzel. Belul érzed hogy nem normalis az egész.
5/7 anonim válasza:
Azzal hogy elakarod önmagad es az önállósodást nyomni a "lázadást", mintha te engedelmes gyerek akarnál csak maradni és nem fekszik a felnőtt lét. Inkább ragtapasz a szájra ugye.
6/7 A kérdező kommentje:
Egyetemista vagyok még. 21 éves és szeretnék már önálló lenni valóban. Próbálok amúgy meg felnőttebbként viselkedni pl suli mellett munkát vállalni.
aug. 24. 22:10
7/7 anonim válasza:
Teljesen normalis ha pl nem apáddal akarsz már menni a strandra hanem inkább mennél a csajoddal haverokkal.
Most csak fiktiv pelda volt.
A családod ugy latszik nem halad a koroddal még mindig kicsiként kezelhet. Az meg visszahuzó erő nagyban. Veszélye is hogy életképtelen is maradsz meg kb gyerek párkapcsolatok nelkul meg a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!