Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek többsége miért...

Az emberek többsége miért pánikol be, ha betölti a 30. életévét?

Figyelt kérdés

dec. 4. 21:34
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
81%
Mert egy határhoz érkezik az életük, amíg az életkorod 2-essel kezdődik, még úgy érzed, valamennyire fiatal vagy, de onnantól kezdve, h átlépted a harmincat, szembe kell nézned vele, hogy ez már bőven a felnőtt életkor. Nagyon leegyszerűsítő így ez a magyarázat persze, de szerintem a legtöbben ilyen egyszerű élmények alapján is képesek szorongani.
dec. 4. 21:35
 2/32 anonim ***** válasza:
44%
Mert Jézus is 33 évesen halt meg.
dec. 4. 21:38
 3/32 anonim ***** válasza:
49%
Mert vége a felhőtlen (már akinek..) gyerekkornak, munka, rabszolgalét taposómalom. A tizenévesek angolul a teenagerek, nemcsak a húszéveseké a világ, mint tudjuk, 30 évesen ha szerencséd van, élhetsz még +30-at..
dec. 4. 21:42
 4/32 anonim ***** válasza:
56%
Kánaán ismerkedés szempontból annak,aki jól néz ki...
dec. 4. 21:43
 5/32 anonim ***** válasza:
22%

Mert az előtte lévő 25évet nem annak megalapozásával töltötte,hogy innen már könnyű legyen, hanem pont az ellenkezőjével...

Én 30évesen értem el a 100ezer eurós éves fizetést, akkor kezdtem el igazán fiatalnak érezni magam, dacára annak a pár ősz hajszálnak... most 40 felett sem panaszkodom, pár nap és Mauriciuszon nézem a párom bikinitangás seggét a parton. :)

dec. 4. 21:48
 6/32 anonim ***** válasza:
79%
Mert bedarálja a rendszer, azért.
dec. 4. 21:53
 7/32 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert egyre jobban jönnek elő a fájdalmak. Nekem most a hátam sajog.
dec. 4. 21:54
 8/32 anonim ***** válasza:
38%
Az ember elcsúnyul, minden betegség, nyavalya előjön..
dec. 4. 21:56
 9/32 A kérdező kommentje:
Hát van pár ősz hajszálam, illetve anyagilag sehogy sem állok, örülök ha marad kajára pénzem hó végen
dec. 4. 22:00
 10/32 anonim ***** válasza:
55%
40 évesen mit fogsz csinálni? Egy csettintés!
dec. 4. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!