Az esetek többségében fürdesz vagy zuhanyzol?
Figyelt kérdés
júl. 19. 20:57
A kérdező szavazást indított:
zuhanyzok
fürdök
39 szavazat
1/10 anonim válasza:
A mostani lakásban csak zuhanyzóm van, de kád mellett is 99%-ban inkább tusolok. Ilyen befekvős pancsikálós habfürdőhöz évente pár alkalommal van csak kedvem. 28N
2/10 anonim válasza:
Fürdök, mert nagyon szeretem, de azt csak minden második nap. (Most ebben a melegben azért ez nem mindig megvalósítható, néha le kellett zuhanyoznom pluszban…)
3/10 anonim válasza:
Nyáron csak zuhanyzás, fürdésnek nem látom értelmét nyáron, semmi jó nincs langyos vízben ázni (gondolom forró fürdőt senki nem vesz ilyenkor). Télen 1-2x kádban fürdök de utána zuhanyzok akkor is.
4/10 anonim válasza:
Zuhanyzok, nagyon-nagyon ritkán fürdök. Nincs kedvem beleülni és áztatni magam, hogy aztán tiszta szottyos legyen a bőröm..
5/10 anonim válasza:
Kádfürdés hetente egyszer, ami nálam egyfajta szeánsz relaxálással és arra időt kell szánni. Viszont ezt nyáron is művelem ugyanúgy és a házi szaunázás után jobb a lakás levegője. :-) Azon kívül zuhanyzás rendszertelenül, az elmúlt 2 hétben muszáj volt sűrűbben. De bőrőm érdekében próbálom így nyáron rövidre fogni és nem mindig tusfürdőt használni.
35/F
6/10 anonim válasza:
Zuhanyozom, mert csak zuhanykabin van a lakásban.
A feleségem egészségi állapota miatt száműztük a kádat a fürdőszobából, mert a kabinban balesetveszély-mentesen tudja megoldani a tisztálkodást, nekem meg nem oszt, nem szoroz, hogy zuhanyozom-e vagy fürdök. Amíg volt kádunk, addig sem volt jellemző, hogy a kádban hemperegve áztattam volna magam.
7/10 anonim válasza:
Zuhany. Kb 20 éve volt utoljára kádas lakásom.
8/10 anonim válasza:
Én fürdök. Tudom, hogy a zuhany egészségesebb, de nekem kellemesebb érzés fürdeni.
9/10 anonim válasza:
Zuhanyzok, még kád mellett is; nekem így kellemesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!