Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Léteznek olyan emberek akik...

Léteznek olyan emberek akik 13-14 évesek, de a nagy többség nem mondaná meg róluk, hanem inkább 20 körüli életkort tippelne?

Figyelt kérdés
A kérdés azért merült fel bennem, mert mostanában egyre több magas fiatalt látok, tudom, a magasság nagyjából kamaszkortól kortalan, viszont mégis érdekel, hogy vannak-e ilyen emberek.

aug. 1. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Igen vannak. Én 167 cm vagyok fiú, unokatesóm 180 fölött van, és úgy néz ki mintha 18 éves lenne.
aug. 1. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az arcon még látszik, hogy épphogy gyerek valaki, hiába magas mellette. A viselkedésén még inkább, a 11-13 évesek elég tipikusan viselkednek társaságban az utcán: vihogás, vergődés, visítozás, zene bömböltetés, a másoknak való produkálás a figyelemért, erő/egó fitogtatások, az összetett mondatok baszással kapcsolatos kötőszavai, nyekergő kappan hangok, stb. Egy ilyen társaságnak háttal, sötétben is fixen megmondod, hány évesek.
aug. 1. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Azt néznek bele amit akarnak. Egy pl 12 -13 évesen ha sminkelt is meg melle is van meg stb a pasik belelátnak vmi meglett r.bancot is, én viszont női szemmel egyből leveszem hogy abszolut gyerek.

Mindenki azt lát bele másokba amiket akarnak.

Mint amikor pasikba is nőt látnak bele csak mert női ruhában van. Hát en látom hogy férfi az a szerencsétlen affektálo 45 ös magassarkuban levő izé.

aug. 1. 20:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nálunk a kisvárosban van egy fiatal srác, aki ilyen 178 körüli, viszont szakálla is van, meg az arca sem tipikusan az a gyerekfej forma. Mindig mikor láttam 20-21 körülire tippeltek, aztán egy reggel nagyokat néztem, hogy miért megy ő be az általános iskolába. Utóbb kiderült 7.osztalyos, 13 éves.
aug. 1. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Korán érő volt a srac
aug. 1. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

14 éves koromtól rendszeresen 16-20-nak néztek, pedig nem sminkeltem magam és nem öltözködtem úgy sem.

Egyszer 16 évesen leszólított egy koncerten egy srác, sokat beszélgettünk. Szóbakerült a korom, ő 24-re tippelt.

Most 26 vagyok, és most meg sokkal fiatalabbnak néznek az emberek. Valaki nem is hitte el, hogy gyerekem is van. Ki érti ezt?

aug. 1. 21:08
 7/9 Metionin ***** válasza:
Persze, anno az osztálytársnőim fele nyolcadikra már 2 gyerekes asszonynak nézett ki. Hamar fejlődésnek indultak és mire mi, a kisebbek kb. kezdtünk tininek kinézni, nekik már olyan alakjuk és arcuk volt, mint a gimiseknek.
aug. 1. 21:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Huszonéves vagyok, kisebb testvérem/gyerekem nincs, úgyhogy egyre nehezebb számomra megítélni a fiatalok korát. Ahogy távolodok a tinédzseréveimtől, úgy válik egyre bonyolultabbá, hogy meg tudjam mondani valakiről, hogy ő most egy 14 éves vagy egy 18 éves mondjuk.
aug. 1. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Múltkor a találkoztam egy (kis)csajjal hazafelé egy buliból. Egy irányba mentünk, aztán elkezdtünk beszélgetni. 19-nek mondta magát, ránézésre teljesen reális is lehetett volna, viszont az arcán még látni lehetett, hogy nagyon nem annyi, illetve a viselkedése is inkább egy gyereké volt mint egy fiatal felnőtté. Nem tudom pontosan hány éves, nem derült ki, de 3-4el szerintem biztosan kevesebb.

Viszont ha nem beszélgetek vele kb fél órát, még akár hihető is lett volna.

aug. 2. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!