Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a baj velem, nekem miért...

Mi a baj velem, nekem miért nem megy ez a beszélgetés dolog ha a többség képes akár órákon keresztül is beszélgetni, telefonálni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen az van, hogy nincs mit mondanom, nem történik velem semmi, egy tök átlagos életet élek, dolgozom, otthon meg pihenek vagy házimunkát végzek. Filmeket, sorozatokat pl. szeretem, de ezekről is mondok pár mondatot aztán ennyi. De ha valaki felhoz egy témát ha hozzá is tudok szólni az is pár gondolat, vagy 1-2 mondat és mást nem tudok mondani.
2023. okt. 28. 20:43
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Olvass. Sokat, minőségit, sok minden félét :) Szókincset ad, tudást ad és kitölti az életedet. Egy idő után magad is meglepődsz mennyi mindenhez hozzá tudsz majd szólni.
2023. okt. 28. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szűkszavú és lényegre törő vagy. Másoknak úgy jár a szája, mint a kacsa segge, feltehetően üres fecsegés az egész, mert imádják a saját hangjukat.
2023. okt. 28. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Az is lehet, kérdező, hogy te egyszerűen nem vagy annyira társasági ember, ezzel nincs gond. De ha szeretnél beszélgetni, akkor tényleg olvass, érdeklődj, tájékozódj sokat.
2023. okt. 28. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi van. Azok az emberek sokkal idegesítőbbek, akik egész életükben beszélnek, de soha nem mondanak semmit.

Remélem érted. 😉

2023. okt. 28. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez velem is így volt régen.

Mostanra azért változtam sokat

de sokszor van egy olyan bizonytalanság érzet bennem

hogy nem mindig tudom mikor mit mondjak, vagy mit meséljek magamról ha nem történt semmi

különös. Irásban jobban megy a kommunikáció.

2023. okt. 28. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én "kigugliztam" a 10 leggyakoribb beszédtémát és azokról kezdtem olvasni.

Igaz már az első kifogott rajtam 😅 (az élet értelme volt).

De pl. az, hogy valaki hívő-e vagy sem, azt az ember többnyire el tudja dönteni magáról, de jó megérteni mindkét oldalt és tájékozódni, ha meg kérdeznek, nem csak "igennel" meg "nemmel" tudsz felelni.

Egyébként meg nem kell annyit dumálni😉

2023. okt. 28. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Én se tudok
2023. okt. 29. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!