Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy kell társalogni/beszélgetni?

Hogy kell társalogni/beszélgetni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az érdekelne hogy hogy kell indítani illetve megtartani egy beszélgetést ha újak az alanyok? Egy munkahelyen pl.

2023. aug. 7. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát így. Kérdéseket tesztek fel egymásnak, válaszoltok, asszociációkkal továbbviszitek a témát.
2023. aug. 7. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Minek akarsz beszélgetni munkahelyen?

OTT DOLGOZNI KELL NEM LAZSÁLNI!!!

2023. aug. 7. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2. Kérdezte? Nem kérdezte! tudod, nem robotok vagyunk. A beszélgetés ne menjen a munka rovására, de nem lehet órákon át némán dolgozni, bármi is legyen az a feladat. És tudod van úgy, hogy munka előtt, a szünetekben, ebédidőben is ott vagyunk egymás közelében.

Egészen minimális információval is el lehet indulni.

Pl.

Szia! Peti vagyok, és itt szeretnék én is dolgozni. Segítenél, ha valamiben elakadok?

Vagy:

Szia! Peti vagyok. Egy ismerősöm ajánlotta ezt a helyet, és gondoltam belevágok.

Vagy:

Szia! Szoktatok kávézni? Nekem nehezen indul a nap nélküle, és veletek tartanék…

2023. aug. 7. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat, ha van még valami tipp akkor szívesen hallgatom.
2023. aug. 7. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Elkezdesz pl.: beszélni arról, hogy milyen érdekes/fura dolgot láttál az utcán, mondjuk egy régi kereklámpás Ladát. E mentén elindul a beszélgetés, ami biztos átterelődik majd másra is.
2023. aug. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!