Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak egy segédmunkás vagyok?...

Csak egy segédmunkás vagyok? Ez ennyire ciki ?

Figyelt kérdés

Már egy pár éve "csicskaként" dolgozok egy cégnél mint segédmunkás. Van szakmám, csak annyira elvették a kedvem mikor tanultam, hogy megundorodtam tőle.

Azt vettem észre hogy sokan lenéznek minket. Alapvetően tiszta vagyok, de van hogy koszosan megyek haza. Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést.

Mondjuk úgy személyszerint engem nem érdekel, csak azért elgondolkodtató hogy mi megvetni való van ezen ? Hogy az ember dolgozik ?

Oké nem járok öltönybe, nem vagyok elég okos , ezeket tudom magamról. Lányokkal való randi során ha közöltem hogy mit dolgozok, valahogy mindegyik elpárolgott.

Volt amelyik úgy reagált mint ha azt mondtam volna hogy egy lezülött csöves vagyok aki a hányásába alszik minden este a tökeit markolászva... nem értem.

tegnap 18:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

22

Látom :)

tegnap 20:03
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

"de van hogy koszosan megyek haza. Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést."

Miért nem viszel magaddal tiszta váltóruhát? Tiszta ruhában utazol, munka megkezdése előtt meg átöltözöl a munkaruhába. Nap végén meg vissza.

tegnap 20:08
 23/37 anonim ***** válasza:

"Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést"

Csak mellékesen megjegyzem a tömegközlekedés alapvető szabályzata, hogy szennyezett ruhában tilos igénybe venni. Kulturált ember visz magával váltóruhát.

"mi megvetni való van ezen ? Hogy az ember dolgozik ?"

Leginkább az, hogy annyi kultúra nem szorult beléd, hogy átöltözz, megmosakodj.

tegnap 20:23
 24/37 anonim ***** válasza:
38%

26!

”Csak mellékesen megjegyzem a tömegközlekedés alapvető szabályzata, hogy szennyezett ruhában tilos igénybe venni. ”

Ez a budapesti, hírhedt tömegközlekedési járatokon miért nem alapszabály?

tegnap 20:30
 25/37 anonim ***** válasza:
46%

26 bár már rég nem voltam bkn-n, de pár éve mèg gimis koromban tele voltak hajléktalannal meg este nyolckor részegekkel...

azokat nem zavarjak le? :D

tegnap 20:30
 26/37 anonim ***** válasza:
38%

25

Ugyanerre gondoltam én is :D

tegnap 20:33
 27/37 anonim ***** válasza:
69%

Hát nézd. A legtöbb melós sajnos piás, nem egy agytröszt se a társaság, amiben van. Lehetsz te az 1%, aki nem (amúgy írásod alapján nem vagy buta), de senkinek nincs kedve megszűrni ezt az 1%-ot. El vagy könyvelve.

Én azt mondom, képezd magad, ne állj meg ezen a szinten, amúgyse egy karrier a segédmunkási lét, ezt gondolom te is belátod. Én pl csípem az asztalos munkákat. Szerintem egy asztalos végzettség jobb színben tüntetne fel.

És kérlek ne tartsd magad butának :(

ma 08:06
 28/37 anonim ***** válasza:

#25-26 Normális helyeken az emberek elzavarják.

Csak a magyarok ilyenek, hogy meghunyászkodnak, szólni nem mernek, csak online nagy a szájuk és mástól várják a csodát 😃

Ti hány hajléktalant zavartatok le? Na ugye 😃

ma 08:25
 29/37 anonim ***** válasza:
0%

28

Na és te? Te vagy az iskolapéldája az online kemény prolinak. Ott szépen kussban lennél, mert tudnád, hogy kész kapsz a hátadba :)

ma 11:36
 30/37 anonim ***** válasza:
#29 Igazad van az online kemény proli sokkal pontosabb kifejezés rád. Köszönöm.
ma 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!