Csak egy segédmunkás vagyok? Ez ennyire ciki ?
Már egy pár éve "csicskaként" dolgozok egy cégnél mint segédmunkás. Van szakmám, csak annyira elvették a kedvem mikor tanultam, hogy megundorodtam tőle.
Azt vettem észre hogy sokan lenéznek minket. Alapvetően tiszta vagyok, de van hogy koszosan megyek haza. Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést.
Mondjuk úgy személyszerint engem nem érdekel, csak azért elgondolkodtató hogy mi megvetni való van ezen ? Hogy az ember dolgozik ?
Oké nem járok öltönybe, nem vagyok elég okos , ezeket tudom magamról. Lányokkal való randi során ha közöltem hogy mit dolgozok, valahogy mindegyik elpárolgott.
Volt amelyik úgy reagált mint ha azt mondtam volna hogy egy lezülött csöves vagyok aki a hányásába alszik minden este a tökeit markolászva... nem értem.
Az apám is volt az... meg dolgozott bányában, mert egy semmirekellő link volt mindig is
Én lenézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!