Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak egy segédmunkás vagyok?...

Csak egy segédmunkás vagyok? Ez ennyire ciki ?

Figyelt kérdés

Már egy pár éve "csicskaként" dolgozok egy cégnél mint segédmunkás. Van szakmám, csak annyira elvették a kedvem mikor tanultam, hogy megundorodtam tőle.

Azt vettem észre hogy sokan lenéznek minket. Alapvetően tiszta vagyok, de van hogy koszosan megyek haza. Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést.

Mondjuk úgy személyszerint engem nem érdekel, csak azért elgondolkodtató hogy mi megvetni való van ezen ? Hogy az ember dolgozik ?

Oké nem járok öltönybe, nem vagyok elég okos , ezeket tudom magamról. Lányokkal való randi során ha közöltem hogy mit dolgozok, valahogy mindegyik elpárolgott.

Volt amelyik úgy reagált mint ha azt mondtam volna hogy egy lezülött csöves vagyok aki a hányásába alszik minden este a tökeit markolászva... nem értem.

tegnap 18:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Milyen szakmában vagy segédmunkás? Amúgy én kertész vagyok, hiddel én sem nézek ki különben, de nem zavarta a lányokat.
tegnap 18:30
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Tippelek: kőműves
tegnap 18:34
 3/28 anonim ***** válasza:
68%
Hát én is eltunnék miután ezt közlöd velem és nem azért, mert szégyen a munkád. Hanem azért mert ez egyenlő azzal, hogy semmi ambiciod, motivaciod, nem tudsz tenni a saját jovodert se, mit tudnál a kozosert. És nem az anyagiakra gondolod, hanem hogy haladj az éket én, lehetőleg előre.
tegnap 18:42
 4/28 anonim ***** válasza:
53%
Az, a munka világában a segédmunka a legalja, az első lépcsőfok előtti poros föld. Segédmunkára nem lehet családot tervezni, a nők többsége még mindig vágyik titkon gyerekre.
tegnap 18:46
 5/28 anonim ***** válasza:
33%

Az apám is volt az... meg dolgozott bányában, mert egy semmirekellő link volt mindig is

Én lenézem

tegnap 18:50
 6/28 anonim ***** válasza:
24%
Akkor dolgozzanak a nők is szépen.
tegnap 18:50
 7/28 anonim ***** válasza:
40%
Dolgozok köszi. Fogászati asszisztens megfelel? :)))))
tegnap 18:56
 8/28 anonim ***** válasza:
59%
NAGYON jó fizetéssel? :)))
tegnap 18:57
 9/28 anonim ***** válasza:
90%
A munka nemesít
tegnap 18:59
 10/28 anonim ***** válasza:
11%
Nem felel meg. Ahhoz semmi tudás nem kell.
tegnap 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!