Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen egy segédmunkás meló?

Milyen egy segédmunkás meló?

Figyelt kérdés

Erettsegi utan nem tudtam tovabb tanulni es haverom beajanlott egy kertepitoi ceghez segedmunkasnak, amig nem talalok valami mast addig okes lesz, lehet hogy hosszu tavon is maradnek majd ha korrekt a meló.

Mik az átlag tapasztalatok?

aug. 3. 19:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra, megmutatják, mit kell csinálni és azt csinálod. Itt jelen esetben, gondolom talicskázni a földet, vagy gereblyézni, vagy metszeni, locsolni, mulcsot teríteni, trágyázni ilyesmi. Néha ezeket amúgy egész jól megfizetik. Ha bírod fizikailag, akkor semmi rossz nem lesz ebben.
aug. 3. 19:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
annyit tudok hogy a kőműves segédmunkás egy nagyon-nagyon fárasztó meló, nem mindenki bírja
aug. 3. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Voltam segédmunkás éveket építkezésen,ha jó fizikumod van nem nehéz.
aug. 3. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy milliárdos ismerősöm. Van egy kertépítő cége, korrektül fizeti az embereit, szeretnek neki dolgozni. Ez azért nem olyan kemény meló mint az építőipar. Nincs ezzel semmi gond, nem is fizet rosszul, tönkre menni nem ebbe fogsz.
aug. 4. 15:59
 5/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Stresszmentes meló. Megszakadni sem kell. Én fiatal házasként évekig jártam délutánonként kőműves mellé, hétvégén sírköveshez, hogy az izmaimat kimozgassam. És persze a pénz is kellett.
aug. 4. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai munka, nagy melegben nehezebb, de alapvetően nem olyan nehéz.
aug. 7. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:

5, hogy lehet délutánonként egy építési vállalkozóhoz eljárni?

Ez tényleg érdekel, mert építőiparban dolgozok, de ilyenről nem hallottam még. Általában reggel korán kezdenek, és 4-5 körül befejezik a munkát.

Vagy valami fusishoz mentél segíteni?

aug. 8. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy annyira nagy a munkaerőhiány, hogy a szakemberek ennek is örülnek, ha valaki suli után vállalja a melót, mint pl az egyik szomszédom fia, ő egyetem után szokott segédmunkát vállalni kőműves mellett.

aug. 9. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!