Csak egy segédmunkás vagyok? Ez ennyire ciki ?
Már egy pár éve "csicskaként" dolgozok egy cégnél mint segédmunkás. Van szakmám, csak annyira elvették a kedvem mikor tanultam, hogy megundorodtam tőle.
Azt vettem észre hogy sokan lenéznek minket. Alapvetően tiszta vagyok, de van hogy koszosan megyek haza. Nem egyszer kaptam fintorgást buszon ülőktől, lenézést.
Mondjuk úgy személyszerint engem nem érdekel, csak azért elgondolkodtató hogy mi megvetni való van ezen ? Hogy az ember dolgozik ?
Oké nem járok öltönybe, nem vagyok elég okos , ezeket tudom magamról. Lányokkal való randi során ha közöltem hogy mit dolgozok, valahogy mindegyik elpárolgott.
Volt amelyik úgy reagált mint ha azt mondtam volna hogy egy lezülött csöves vagyok aki a hányásába alszik minden este a tökeit markolászva... nem értem.
😂 megnézném én hogy hányan lennének képesek hozza elvégezni a megfelelő iskolát majd ott lenni minden nap és tenni a dolgod:))))
De a pénz az még számomra is meglepően sok volt
Bár ehhez kellett a jó önéletrajz és az is hogy felvegyenek egy luxus magánklinikára, ahol mellettünk top plasztikai sebészek műtenek az épületben :)))
12 és te mit csinálsz szivem?
Adogatja a cuccokat :D
Adogatnad te is szívesen havi egymillió fölötti összegért, tiszta, luxus környezetben minden nap Budán. :)
Nem, de a segédmunka tényleg elég hülyén hangzik, ne így mond. Viszont miért szállsz fel koszosan a buszra? Nincs lehetőség fürdeni/átöltözni?
A nőket meg nem érdekli mi a munkád, hanem csak az, hogy mennyit keresel vele.
17
Nem én írtam neked, de te meg a siker másik mintaképe vagy a milliós fizetéseddel, természetesen Budán, természetesen luxuskörnyezetben. Mindezt segédápolóként :D :D
Azt meg honnan tudod, hogy a dúsgazdag lovagjaid nincsennek fent itt gyakorin?
Szerintem nem ciki. Én is eddig betanított munkákat csináltam és most is. Az a szégyen aki kerüli a munkát meg folyton segélyekért jár...
Csajt meg amugy is nagyon nehéz találni ebben az elbaszott világban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!