Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35 evesen nem keso mar valami...

35 evesen nem keso mar valami teljesen uj dologba belefogni?

Figyelt kérdés

Apolono vagy egy korhazban. A fizetesemtol nem kell hanyatt esni, alberketben elek es a fizukbol epp hogy kijovok. De nem csak ebbol van elegem. Szivesen tanulnek madik szakmat, vagy betanitott munkaskent is beallnek egy gyarba dolgozni.

Lennek fitneszedzo is akar.

Szerintetek 35 evesen ugyanannyi eselyem van, mint egy 20, vagy 25 evesnek?

Nem keso mar 35 evesen valtoztatni az eletemen?

dec. 1. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik ismerősöm, aki nemrég töltötte a 41-et, idén iratkozott be egyetemre, levelezőn. Nem teljesen jelen szakmájához passzoló szakra jár, és mégis azt mondja, imádja, teljesen lelkes és lelkiismeretesen is tanul.

Szóval valóban sosem késő váltani, új dologba fogni. Azt meg sosem tudni, mi jön majd be, úgy igazán. Lehet, most találsz valamit, amiben még ügyesebb vagy, mint a jelen munkakörödben és még szívesebben is csinálnád azt.

dec. 1. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

A helyedben nem tanulnék semmit, hanem elmennék magánklinikára dolgozni.

Kevesebb stressz, kevesebb munka, sokkal jobb fizetés.

A legbiztosabb megélhetés, és rohamosan fejlődik ez a szektor.

dec. 1. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Magánklinikán szerintem sokkal nagyobb a stressz a gyanakvó kliensek miatt. Az én fogászati kezeléseim folyamatosan arról szóltak, hogy győzködnie kellett a fogorvosnak, mert folyamatosan azt éreztem, hogy csak a pénzemet akarja kiszedni. Tudom nem szép tőlem, de ha nincs egy karaktered, ami bizalmat sugároz és amivel elsőre meggyőzöd a kliensedet, hogy neki EZ KELL, akkor folyamatosan azzal kell szembeállnid, hogy szélhámosnak gondol a kliens.
dec. 2. 01:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezt a gyanakvó kliens dolgot most hallom életemben először. Kérdező, a magán-egészségügy jó ötlet.
dec. 12. 07:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem.
dec. 12. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!