Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 35 evesen nem keso mar valami...

35 evesen nem keso mar valami teljesen uj dologba belefogni?

Figyelt kérdés

Apolono vagy egy korhazban. A fizetesemtol nem kell hanyatt esni, alberketben elek es a fizukbol epp hogy kijovok. De nem csak ebbol van elegem. Szivesen tanulnek madik szakmat, vagy betanitott munkaskent is beallnek egy gyarba dolgozni.

Lennek fitneszedzo is akar.

Szerintetek 35 evesen ugyanannyi eselyem van, mint egy 20, vagy 25 evesnek?

Nem keso mar 35 evesen valtoztatni az eletemen?

dec. 1. 18:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő
dec. 1. 18:52
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem, 35 évesen kezdtem el programozást tanulni komolyabban. Igaz én a saját ötleteimet akartam akkor megvalósítani és ez volt az egyik, talán a legfőbb mozgatórugó. Azóta eltelt 3 év, idén 55 millió bevétellel körüli eredménye lesz a saját cégemnek, a bevétel nagy része a programozási tudásom eredménye.
dec. 1. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
4%

35 évesen én azt vettem észre hogy középkorú lettem. Őszülök, sajnos tegnap inkontinensé váltam, többet alszom, lustább vagxyok.

35 évesen még az utolsó lehetőséged van élni.

Utána már jön a reauma, a prosztata megnagyobbodás, a vesemegnagyobbodás és az asztma. :(

dec. 1. 18:57
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
A hátralévő életed arra alapozod, mi itt mit mondunk neked?
dec. 1. 19:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne késö? Az uj hivatásod/munkád gyakorlására van még kb. 30 éved!!! A választás nehéz, de már legalább nagyobb átlátásod van a jövödröl, elképzeléseidröl mint egy pályaválaszto kamasznak. Hajráááá! Válaszz jol és légy sikeres!
dec. 1. 19:13
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
Miért lettem lepontozva? 3. Vagyok
dec. 1. 19:31
 7/15 anonim ***** válasza:

Simán elkezdheted, ha érzel hozzá affinitást, kitartást. De ne csak rövidtávon tervezz, hanem gondold át, hogy: hogyan fogod elkezdeni a tanultakat alkalmazni? Lesz-e gyakorlati helyed? Hogyan fogod "eladni" a tudásodat?

Ezeket fontos átgondolnod!

dec. 1. 19:41
 8/15 Szolovjov ***** válasza:
100%
#3 Erős túlzás. 39 vagyok, pont úgy érzem magam mint 16 évesen. Semmi bajom az égvilágon.
dec. 1. 19:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt azért lettél lepontozva, mert a középkorúság alsó határa az WHO szerint a 45. életév. De ha 40-től számítjuk, még akkor sem lehetsz középkorú 35 évesen.

Másrészt ha ilyen tüneteket tapasztalsz magadon, akkor menj el orvoshoz, és csináltass egy teljes labort, vagy élj egészségesebben, mert ez nem normális.

Én (és ahogy látom, a környezetem szintén) 35 évesen fittebb vagyok, mint valaha. Tiniként és fiatal felnőttként sokkal lustább voltam, mint most, hétköznap is alig dolgoztam, nem hogy hétvégén. Most hétvégén is simán dolgozok, ha úgy van.

A bátyám 39 éves, ő hétvégente az erdőre jár dolgozni.

Nagybátyám 52 éves, év elején fejezett be egy bútorasztalos tanfolyamot, most hegesztésre jár (főállás mellett).

Én egyetemre készülök, szeptembertől programtervező infót fogom csinálni levelezőn, szintén főállás és család mellett.

dec. 1. 20:54
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Nem pontoztam le hármast, mert tetszett a humora, de egy ápolónőnek prosztata megnagyobbodás... Az a rész durva volt. 🤣
dec. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!