Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem is a mostani...

Csak szerintem is a mostani 20-25 éves korosztály a legjobb ?

Figyelt kérdés
Szebbek mint az előttük lévő korosztály akik most olyan 30 körüliek vagy felettiek, és okosabbak, emberileg jobbak mint a mostani tizenévesek na meg sokan 25 évesen néznek ki olyan fiatalnak mint a mostani 18 évesek. Olyan mintha 1998-1999 és 2003-2004 közöttiek olyan elitebbek lennének. Mondom ezt 40 évesen.
nov. 30. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom. Velem közvetlenebbek, a 30 alattiakkal jobban eltudok beszélgetni, mint a korosztályommal. Olyan megkeseredett, lehangolóak, a 40+ sok.
nov. 30. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom és ugyanannyi hülyével , életképtelennel találkozok 20-25 év között mint 25-35 között...
nov. 30. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerinted. Mondom ezt eme korosztály tagjaként.
nov. 30. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
84%
Tobb szaz embert ismerek a mai tini, az altalad preferalt 20-25, es a felette levo generaciobol is. Tanitottam még egyetemen tovabbi tobbszazat. Alkalmazok sokakat. A barataim pedig harmincasok. Semmi lenyeges kulonbseg nincs, csak ami korral, tapasztalattal, kulturális változásokkal korrelál.
nov. 30. 19:20
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen.. a gen z épp a munkamoráljáról ismert 😃😃 úgy termelik a gdp-t, teeeee 😃😃
nov. 30. 19:43
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszolóval értek egyet. Én munkaügyön vagyok. A nálunk megfordult 2000-es születésű korosztály veszedelmesen életképtelen volt. Néhányszor ki is akadtam a kollégáknak. 😵‍💫
nov. 30. 20:49
 17/18 anonim ***** válasza:
57%
A szépség relatív. De az egyértelmű a PISA tesztek alapján, hogy gyakorlatilag minden tárgyból rosszabbul teljesítenek mint a régebbi korosztály. Ami az oktatási rendszerünkról árul el sokat.
dec. 1. 22:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Persze jó vicc 😂 Azt tanultuk alsóban amit ti nyolcadikban. Mi vagyunk a legszebb és legjobb generáció, sokkal jobbak mint az előttünk lévők az utánunk lévő nyomi tiniktől meg pláne.
dec. 1. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!