Csak szerintem is a mostani 20-25 éves korosztály a legjobb ?
Telefonos ügyfélszolgálatos vagyok. A 2000 után születettek 95%-a nem tud értelmesen ügyet intézni, a személyes adatait is az anyja súgja, amikor kérdezem a beazonosításhoz. Volt, hogy felvettem a telefont, kérdeztem, miben segíthetek, nagy csönd, majd megszólal: nem is tudom... Aztán az anyja elmondta helyette.
A szépség relatív, de a balf.aszság rájuk jellemzőbb, mint a 2000 előttiekre.
Könyvtárban dolgozom és lehet jönni hozzánk 50 órás közösségi szolgálatra.
Sajnos a legtöbb középiskolás nem tudja helyesen az ABC-t.
El se tudom képzelni, hogy mi lesz velük később.
Nyaranta kevés jól kinéző 20-on évest látok, többségük inkább elhízott és 10 kg vakolat van rajtuk, a telefon meg hozzá ragadt a kezükhöz.
Az okosságot nem tudom, hogy mi alapján szűrted le, de te biztos tudod.
Párom munkahelyén be szokott néha "segíteni" a tulaj huszonéves unokája (csaj). Inkább semmit se csinál és legalább 20 kg zsírfelesleg van rajta. A munkát inkább lesz.rja.
És nem, nem vagyok irigy. 34 évesen 25-nek gondolnak és állítom, hogy jobban nézek ki, mint egyes huszonéves fiatal csaj.
A volt baràtnőm Z generációs értelmiségi fiatal, egyetemre jár.
Amíg együtt voltam vele, volt alkalmam jobban belelátni ebbe a korosztályba, mesélt nekem sokat magáról, meg a kortársairól.
Kommentár nélkül mondom:
Nem, nem jobbak. Sőt, örülök, hogy nem ilyen alakok közt nőttem fel.
Üdv. egy 30-as pasi.
Még valami:
Mellesleg, mikor tavaly a MÁV start kártyáról érdeklődtem, megkérdezte az ügyintéző, hogy 26 év feletti vagy alatti vagyok-e?
Ha rendbe teszem magam, el tudok vegyülni a huszonévesek között, nem látszik, hogy már àtléptem a 30-at.
Szóval alapból elégedett vagyok magammal.
#4 voltam
24 vagyok, és nem igazán van túl jó véleményem a saját korosztályomról😅 A szépség relatív, így azt inkább nem említeném.
Sokukból, szóval tisztelet a kivételnek, hiányzik a szorgalom, a lelkiismeretesség, akár egyetemen, akár munkában dolgozunk együtt, nem igazán mennek gördülékenyen a dolgok. El-eltünedeznek, mindennel foglalkoznak, csak a munkával nem tudnak hozamosabb ideig haladni. Figyelmük is hamar elterelődik, amit nem könnyű újra visszakapni. Ha megbeszélünk egy határidőt, alig tartják be, ha a találkozónak fix ideje van, biztos, hogy legalább 5 percet késnek.
Telefont se nagyon tudják letenni, még egyetemi órákon sem. Mindennel foglalkoznak olyankor, csak magával, az óra anyagával nem.
Egy részük túlzottan sokat ad a külsejére, vagy épp kimondottan hiú is. Kolis szobatársam egy időben 6-kor kelt, hogy abban a plusz egy órában megcsinálja a haját, sminkjét minden egyes reggel.
Pff, nagyon nincs így. Minden szempontból hihetetlen nagy a szórás.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!