Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak szerintem is a mostani...

Csak szerintem is a mostani 20-25 éves korosztály a legjobb ?

Figyelt kérdés
Szebbek mint az előttük lévő korosztály akik most olyan 30 körüliek vagy felettiek, és okosabbak, emberileg jobbak mint a mostani tizenévesek na meg sokan 25 évesen néznek ki olyan fiatalnak mint a mostani 18 évesek. Olyan mintha 1998-1999 és 2003-2004 közöttiek olyan elitebbek lennének. Mondom ezt 40 évesen.
nov. 30. 17:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Telefonos ügyfélszolgálatos vagyok. A 2000 után születettek 95%-a nem tud értelmesen ügyet intézni, a személyes adatait is az anyja súgja, amikor kérdezem a beazonosításhoz. Volt, hogy felvettem a telefont, kérdeztem, miben segíthetek, nagy csönd, majd megszólal: nem is tudom... Aztán az anyja elmondta helyette.

A szépség relatív, de a balf.aszság rájuk jellemzőbb, mint a 2000 előttiekre.

nov. 30. 17:08
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Csak szerinted
nov. 30. 17:16
 3/18 anonim ***** válasza:
89%

Könyvtárban dolgozom és lehet jönni hozzánk 50 órás közösségi szolgálatra.

Sajnos a legtöbb középiskolás nem tudja helyesen az ABC-t.

El se tudom képzelni, hogy mi lesz velük később.

Nyaranta kevés jól kinéző 20-on évest látok, többségük inkább elhízott és 10 kg vakolat van rajtuk, a telefon meg hozzá ragadt a kezükhöz.

Az okosságot nem tudom, hogy mi alapján szűrted le, de te biztos tudod.

Párom munkahelyén be szokott néha "segíteni" a tulaj huszonéves unokája (csaj). Inkább semmit se csinál és legalább 20 kg zsírfelesleg van rajta. A munkát inkább lesz.rja.

És nem, nem vagyok irigy. 34 évesen 25-nek gondolnak és állítom, hogy jobban nézek ki, mint egyes huszonéves fiatal csaj.

nov. 30. 17:22
 4/18 anonim ***** válasza:
89%

A volt baràtnőm Z generációs értelmiségi fiatal, egyetemre jár.

Amíg együtt voltam vele, volt alkalmam jobban belelátni ebbe a korosztályba, mesélt nekem sokat magáról, meg a kortársairól.

Kommentár nélkül mondom:

Nem, nem jobbak. Sőt, örülök, hogy nem ilyen alakok közt nőttem fel.

Üdv. egy 30-as pasi.

nov. 30. 17:25
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Még valami:

Mellesleg, mikor tavaly a MÁV start kártyáról érdeklődtem, megkérdezte az ügyintéző, hogy 26 év feletti vagy alatti vagyok-e?

Ha rendbe teszem magam, el tudok vegyülni a huszonévesek között, nem látszik, hogy már àtléptem a 30-at.

Szóval alapból elégedett vagyok magammal.

#4 voltam

nov. 30. 17:31
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

24 vagyok, és nem igazán van túl jó véleményem a saját korosztályomról😅 A szépség relatív, így azt inkább nem említeném.

Sokukból, szóval tisztelet a kivételnek, hiányzik a szorgalom, a lelkiismeretesség, akár egyetemen, akár munkában dolgozunk együtt, nem igazán mennek gördülékenyen a dolgok. El-eltünedeznek, mindennel foglalkoznak, csak a munkával nem tudnak hozamosabb ideig haladni. Figyelmük is hamar elterelődik, amit nem könnyű újra visszakapni. Ha megbeszélünk egy határidőt, alig tartják be, ha a találkozónak fix ideje van, biztos, hogy legalább 5 percet késnek.

Telefont se nagyon tudják letenni, még egyetemi órákon sem. Mindennel foglalkoznak olyankor, csak magával, az óra anyagával nem.

Egy részük túlzottan sokat ad a külsejére, vagy épp kimondottan hiú is. Kolis szobatársam egy időben 6-kor kelt, hogy abban a plusz egy órában megcsinálja a haját, sminkjét minden egyes reggel.

nov. 30. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Pff, nagyon nincs így. Minden szempontból hihetetlen nagy a szórás.

23/N

nov. 30. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Ja igen, 1. vagyok, 29 éves, idén kezdtem az új munkahelyemen és többen is megkérdezték, hogy ez az első munkahelyem? Amikor mondtam, hány éves vagyok, megrökönyödtek. Nem mindenhol szolgálnak ki alkohollal, amíg meg nem mutatom a személyimet. Amikor bejelentettem a munkában, hogy eljegyeztek, döbbenten kérdezte az egyik nő, hogy én mégis hány éves vagyok, hogy házasodni készülök.
nov. 30. 17:46
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
szerintem igen
nov. 30. 17:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az Istenben határozná meg azt hogy mennyire szép és okos valaki, az hogy 98 után született? :D istenem
nov. 30. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!