Termálban, élményfürdőben muszáj fürdőruhában lenni?
Figyelt kérdés
Nem bírom magamon elviselni a bikinit, plusz azt sem, hogy a hajam a hátamhoz érne, így csakis úgy vagyok hajlandó ilyen helyre menni, ha pólóban lehetek.
Sértenék ezzel bármilyen szabályzatot? Nyilván nem fehér pólóban lennék, ami átlátszana a víztől, hanem feketében / sötétben.
ma 15:54
2/11 anonim válasza:
Volt már akit kiküldtek, higiéniai okra hivatkozva. Úszódressz vagy tankini nem lenne jó neked?
3/11 anonim válasza:
Mert a hajad felkötése nem opció, igaz?
Nem lehetsz pólóban. Tankini, sortos fürdőruha, annyi opció van már erre.
4/11 Metionin válasza:
Van úszópóló vagy mi az, vegyél olyat. Swim(ming) shirt néven árulják.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez is ugrott…
Nem jó nekem a fürdőruha, mert hozzátapad a bőrömhöz és olyan érzésem van tőle, mintha megfojtanának.
Van olyan termál, ahol elfogadják az AOSZ kártyát és erre hivatkozva vehetek fel pólót?
ma 16:21
6/11 anonim válasza:
Rogton tudtam, hogy te is autista vagy!! Teljesen megertelek kerdezo! Szerintem irj az adott termal furdonek emailt, mert lehet hogy ennek kulon utana kell nezniuk nekik is, hogy lehet-e. Szerintem meg kene hogy engedjek az AOSZ kartya miatt!
7/11 anonim válasza:
Valaszolók, a kerdezonek a furdo cuccok anyagaval van baja. A tankini, furdo polo meg az osszes ilyen az anyaga miatt nem jo. Mert borhoz tapadosak es autistakent van aki erzekeny az ilyesmire.
9/11 anonim válasza:
Mert ha autista, akkor nem fontosak a fürdőben a higiéniai szempontok? Fura.
10/11 anonim válasza:
Furcsa, milyen sokfélék lehetünk. :) Nekem is vannak némi szenzoros gondjaim, de én speciel attól kapok agyvérzést, ha az amúgy bő ruha tapad rám vizesen. De a vizes haj engem is kiborít, első dolgom hajmosás után feltekerni törölközőbe, mert rosszul vagyok attól, ha mindenhol érzem magamon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!