Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Termálban, élményfürdőben...

Termálban, élményfürdőben muszáj fürdőruhában lenni?

Figyelt kérdés

Nem bírom magamon elviselni a bikinit, plusz azt sem, hogy a hajam a hátamhoz érne, így csakis úgy vagyok hajlandó ilyen helyre menni, ha pólóban lehetek.

Sértenék ezzel bármilyen szabályzatot? Nyilván nem fehér pólóban lennék, ami átlátszana a víztől, hanem feketében / sötétben.

ma 15:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Miért nem maradsz otthon?
ma 17:39
 12/15 A kérdező kommentje:

9# Értem én a higiéniai szabályzatot, csak fel nem foghatom.

Szőrös, izzadt emberkék belemehetnek a vízbe, vagy esetleg a menstruáló nőkből kilógó tampon sem veri ki a biztosítékot, de az én frissen mosott pamut pólóm igen?

11# Azért, hogy ne legyen alkalmam olvasni az idióta válaszokat.

Lehet az lesz, hogy felhívjuk az adott helyet és rákérdezünk, viszont örülnék személyes tapasztalatoknak is, hogyha van még egy ilyen hülye mint én, hogyan oldotta meg ezt a hülye problémát.

ma 18:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Meg mondjuk a körömgombát se szokták ellenőrizni sehol.
ma 19:00
 14/15 anonim ***** válasza:
ma 19:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen hülyék otthon maradnak. Milyen lenne már, mindenki mindenféle indokra hivatkozva akármilyen öltözékben bemenne a vízbe...úszni is melegítőben szoktál? Hajat pedig fel kell kötni, na ez viszont szigorú előírás.
ma 20:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!