Valóban ilyen sok lenne a mamahoteles ember?
Hogy már a híradóban is benne van.
Sőt, sokan dolgozni sem akarnak.
Régen ilyen nem volt.
Más az aki nem akar dolgozni és kényelmes hogy anyuék eltartják
És más az aki mindent megtesz mégsincs lehetősége külön élni.
2 munkám van, a kettővel összesen nem éri el a fizetésem a 300 ezret. Ja és diplomám van. A városomban egy normális albi ami nem omlik rád úgy kezdődik, hogy 150+ rezsi. A párommal élek együtt, így ketten ki tudjuk fizetni, de ha egyedül lennék akkor “mamahoteleznék” én is
Apám anyámmal lakok egy házba most akkor mi van dolgozni?
Ne röhögtess a felesegem dolgozik
31f
Számomra a mamahotel a naplopók élete. Kolléganőmet is mindig leszólta az egyik rosszindulatú nő, hogy mamahotelben lakik, holott dolgozott, volt saját élete, csak még 22 évesen a szüleivel lakott, mivel nem volt oka albérletbe menni. Az apja szakács volt, így főznie sem kellett.
Unokatesóm valóban mamahotelezik, az anyjáék tartják el 40 évesen és esze ágában sincs munkát vállalni csak úgy tesz, ha sokat baszogatják.
“ Kolléganőmet is mindig leszólta az egyik rosszindulatú nő, hogy mamahotelben lakik, holott dolgozott, volt saját élete, csak még 22 évesen a szüleivel lakott,”
Gondolom ez a kedves nőszemély vagy a szüleitől kapott lakást, vagy betette a seggét egy pasinak a lakásába és onnan ilyen nagy a pofája😂Csak mert más nem feltétlen akar haszonleső lenni és más tulajdonával dicsekedni.
Nem mindenki önszántából teszi.
22 vagyok, idén kezdtem dolgozni. A kezdő fizum 200 000Ft.
Felénk egy 1szobás albi
90-100 000Ft+ rezsi. Szedek egy állandó gyógyszert, az havi 15 ezer.
Már meg is jöttünk kb a 140-150hez, maradna 50-60ezer forintom kajára, amikor egy kisebb bevásárlás már egy 10es. És akkor még csak életben maradok, egy kondibérlet vagy egy kávé a baràtnőkkel már csak álom lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!