Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért folyamatosan ugyanaz az...

Miért folyamatosan ugyanaz az egy ember van facebookon ismerős ajánlasnal?

Figyelt kérdés
Feltunt, hogy kB 1 hete ez van, pedig frissítettem is. Nyilván nem nagy dolog, csak eddig csomó volt, változtak is.

nov. 19. 10:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet többször rádkeresett, illetve te rá.
nov. 19. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelek, hogy ő kukkol téged :)
nov. 19. 10:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem is van, de olyan emberek akadnak ott be néha, hogy azt se tudom, kicsoda. Nem hiszem, hogy kukkol:) Ilyenek, hogy volt kolléganő rokona, akivel soha nem találkoztam, stb.
nov. 19. 11:19
 4/13 Gabi bácsi ***** válasza:
0%
Valószínű, hogy dolgozik rajtad. Manifesztációt hajt végre. Ennek eredményeként nem sokára alá kerülsz vízszintesen.
nov. 19. 12:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 Uhh. Az ezoterikus agyfaszt kb. ugyanannyira szükségtelen és szánalmas benyomni minden téma alá, mint a valláskárosultságot. Nem véletlenül vannak fenntartva külön kategóriák ezeknek. Tessék az agyhalottságot az Ezotéria kategóriába manifesztálni kedves Gabi bácsi, jó? :D
nov. 19. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tuti van valami összefüggés a kukkolással is. Van úgy hogy random nézegetek akár ismeretleneket, és mégse mindet fogja feldobni ismerősnek később egy idő után, csak egy kis részüket. Na most szerintem ez úgy működik hogyha te megnézel valakit, annak néha feldob a face lehetséges ismerősként. Aztán ha ő is megnézett téged, akkor dobja be neked is a kit ismerhetek részbe.
nov. 19. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:

Esetleg van valami közös közted és az újonnan odakerült ajánlott ember közt?

Azért kérdezem, mert jártam már úgy, hogy egy ismeretlen sráccal egy időben minden reggel ugyanazzal a busszal utaztunk, de máshol szálltunk le és fel. Egy idő után meg a FB ajánlotta fel, de nem volt közös ismerősünk.

Vagy van valamilyen más közös pontotok, pl.: iskola, kedvenc előadó, vagy valamilyen oldalt mindketten kedveltetek.

nov. 19. 20:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom nincs köze ahhoz, hogy ki nézi kinek az adatlapjat, ráadásul az enyémen nincs is mit nézni, csak a profilkep látszik annak, aki nem ismerős. De különben 2 közös ismerőst mutat, közben 4 van. Csak azért furcsaltam, mert hiába frissítem, csak ő marad ott, azóta is. Tenyleg nem egy egbekialtoan fontos dolog, csak furcsálltam.
nov. 20. 08:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Hiába nincs mit nézni rajta, amíg nem kattint rád ezt nem tudhatja. Egyébként nem tudom mennyire zavar hogy beragadt ő neked ismerős ajánlásnak, mert ha zavar akkor lett már erre egy gomb, amivel az ajánlás eltüntethető.
nov. 20. 10:44
 10/13 A kérdező kommentje:
El is tüntettem már, de mindig visszajon, na mindegy.
nov. 20. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!