Valaki folyamatosan zaklat Facebook-on!?
Egy híres(ebb) magyar ember képe alá írtam kommentet,és az a valaki egy kamu profilból írt nekem,hogy ő is mennyire szereti azt a személyt,és hogy szívesen megismerne testközelből.Mondtam,hogy nem érdekel,hagyjon békén,és újra és újra irkált mindenféle ökörséget,ezért letiltottam.Rá egy napra csinált egy új kamu profilt más névvel,mint az előző volt,és arról irkált,hogy ő mennyire kíván engem,és éjjel-nappal csak b @szna engem. Azt is letiltottam,és megint csinált egy új profilt,amiben meg azt írta,hogy nyugodtan letilthatom,mert tudja,hogy hol lakom,és majd eljön hozzám,és megront engem...Már vagy 6 ilyen kamu profilt tiltottam le,de még mindig nem áll le.
A legszörnyűbb az egészben,hogy nem tudom ki az,aki ezt csinálja...
Mit tudnék csinálni,ha azért csak nem szeretném a profilom törölni?
Szimplán folyamatosan tiltod a személyt. Tiltani 5mp, új fb-ot csinálni 5 perc, és egy idő után nem enged többet.
Nem kell félned, ha komoly lenne akkor nem fenyegetőzne! :D
Feljelentést teszel zaklatás vádjával, ismeretlen tettes ellen.
Továbbá: korlátozd le, hogy kik írhassanak.
Van egy ilyen lehetőséged is a tiltás mellett:
Illetve ez is egy hasznos videó lehet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!