Azok a lányok, akik folyamatosan fotózzák magukat és facebook-on mutogatják, honnan veszik hozzá az önbizalmat?
Nem kell ahhoz önbizalom, külön világban élnek csak rájuk kell nézni, mint aki nem is a földön él. Egy saját burkot képeznek maguk köré, és abból adnak valamicskét a külvilágnak. Egy biztos, sok erkölcsre nem vall amit tesznek.
21F
Azok a lányok egy foorintot nem érnek!!!!
Ès akkor még ők vannak felháborodva ha levannak k*rvázva...szánalmasak!!
L/20
Azok a lányok általában elismerésre vágynak,tetszeni akarnak, pont azért, hogy erősítsék az önbizalmukat.
Persze van,aki tényleg csak szépnek érzi magát (ez sokszor nincs összefüggésben a valós szépségével :) )
Az a baj, hogy nem kapnak visszajelzést, hogy valahol betegek.
De ezek más világban élnek, részükre a saját szépségükön kívül más nincs, nekik ez a karrierjük, és ez lesz a megélhetési forrásuk.
De amíg vannak olyan mamlasz fiúk, akik teljesen odáig vannak ezekért az agyatlan libákért, addig adják alájuk a lovat.
"Nekem van ilyen ismerősöm, többszáz képe van fent magáról, közben hetente legalább egyszer kiírja hogy ő mennyire ronda. Én se értem."
Fishing for compliments a műfaj címe angolszász területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!