Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi történhetett Asha Degreevel?

Mi történhetett Asha Degreevel?

Figyelt kérdés
Asha a reggeli órákban, hajnali 4 óra körül valamilyen okból fogva bepakolta a cuccait táskába és elhagyta otthonát egyedül és sétálni kezdett eg autóút mentén a sötét éjszakában mikor esett, fújt a szél is. Néhány motoros látta is őt. Látták azt, hogy befut egy erdős részbe és onnan senki nem látta többet. Asha kosárlabdázott előző nap és veszítettek. Ez valamennyire felzaklatta de végülis túltette magát rajta, így nem biztos, hogy ez játszhatott közre. Sok teória van arról, hogy mi történhetett. Én nem hinném, hogy a szülők lehettek. A családi hátterével nem volt gond, jól nevelték őt, próbálták távol tartani őt az elektronikus dolgoktól is de attól még chatelhetett bárhol valakivel. Ott van még a testvér elmélet is de nem illik a képbe sehogy kivéve ha baleset történt mint JonBenét Ramsey ügyben a Burke teória de itt nem ez történt szerintem. Egy lehetőséget elkapó gonosz ember? Családtag lett volna az otthonon kívül? Miért? Hogyan csalta el Asha-t otthonról? Még lehetséges, hogy az apa tette, mert épp elment venni valami valentin napi ajándékot Asha-nak vagy az anyjának este, pont az eltűnés előtti este ami eléggé gyanús. De lehet teljesen véletlen műve is és nincs köze Asha eltűnéséhez. Mit gondoltok, mi történhetett vele, miért sétálhat el az otthon melegéből egy kislány hajnali sötét órákban amikor még az időjárás sem kedvező és még kimaradt, hogy a kislány nem öltözött időjárásnak megfelelően így vélhetően még vissza akart menni haza csak nem számolt, hogy bármi történhet vele út közben. Én arra hajlok, hogy egy idegen csinált vele valamit, aki épp kapott az alkalmon és meglátta Ashat egyedül kóborolni a sötétben. Nagyjából remélem jól írtam le a sztorit.

ma 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Megölték, az ügyben jelenleg is nyomozás folyik. Vannak gyanúsítottak stb.
ma 16:33
 2/2 Metionin ***** válasza:
Elcsalta valaki, akiben bízott. Ismerős az iskolából, a sportcsapat környékéről, bárki akinek elhitte, hogy valamilyen okból jó lesz hajnalban kiszöknie. Az illető valószínűleg várta kocsival. Akár megrendelésre is elrabolhatták. Van az elmélet, hogy valaki egy kislánynak adhatta ki magát pl. levélben és úgy csalta el de szerintem ez nem igaz. Egy szófogadó gyerek nem fog egy másik gyerek kedvéért kiszökni hajnalban, ehhez egy felnőtt szava kell, akire felnéz, akiben bízik. Totálisan random felnőttel se ment volna el, főleg nem így, lelkiismeretes volt, az adott elcsaló felnőtt felé kötelességtudatának kellett lennie.
ma 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!