Szerintetek mi történhetett a Beaumont-gyerekekkel?
Aki nem ismerné a történetüket, Random csinált az esetről egy szép összefoglaló videót. Nézzétek meg.
Én kizárnám a vízbe fulladás verziót, valamikor csak a felszínre jött volna 3 gyermek teste és, hogy egy se úszott fel ennyi idő alatt, így nem valószínű, hogy ez történt volna. Legalább egynek fel kellett úsznia.
Szerintem az el rabló férfi lehetett, sok nyom utal rá. Csak azt nem tudom, hogy sikerült ilyen gyorsan a bizalmukba férkőznie ennek az illetőnek. Főleg a legidősebbre volt igazán hatással, a másik kettő lehet csak követte a nagyobbat. Az egyik gyermek, Arna mondta az anyuknak, hogy Jane-nek lett egy fiúja a strandon. Itt nyilván az anya nem egyből egy gyermekrablóra gondol, hanem egy azonos korú kisfiúra mint barát, de érdekes mondat. Lehet a kisebb gyermekek már úgy látták ezt a férfit mint Jane új fiúja/pasija? Miért látták így mint sem, hogy inkább egy apa figura lenne aki vigyáz rájuk a strandon? Az is fura, hogy egyiküknél se látszott, hogy 3 órás késésben vannak otthonról...pedig elvileg Jane megbízható volt. Elgondolkodtató...Ti mit gondoltok, mi történhetett velük azon a szomorú napon? Hogy nem tűnt fel senkinek, hogy 3 gyermeket "elrabolnak" (ha ez történt). Még az is érdekes kérdés, hogy ha valóban egy gyermekrablóval van dolgunk, akkor miért pont ezt a 3 kislányt szemelte ki magának mint sem egy gyermeket? Nagyon elgondolkodtató ez az eset...
Én ma néztem egy Random videot,
De másik 3 gyerek eltűnéséröl. Ők egy bevásárlóközpontból tűntek el.
Én azon tűnődtem el, az évekig tartó nyomozás közben itt is mennyi egyéb egyéb gyanús, hibbant figura tűnt fel. Azon az egy estén több olyan alak is útjukba kerülhetett, aki bármit is tehetett volna velük... Aztán meg itt is felbukkantak a rendörséget csak szivató hazudozók, a családokat szivató zaklatók. Mennyi aljas szemétláda jár köztünk. Elképesztő.
Hát a plázás sztorinál volt olyan elmélet, hogy "biztonsági őr" vihette el őket. De a sztori vége felé meg kiderült, hogy valaki látta őket haza felé irányban sétálni. Bár ez is kusza, hiszen elvileg kocsival indultak.
Springfieldi 3-as, na az is hihetetlen. Vigyázni kell mindig nagyon. Rengeteg a ketyós.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!