Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történhetett a...

Szerintetek mi történhetett a Beaumont-gyerekekkel?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné a történetüket, Random csinált az esetről egy szép összefoglaló videót. Nézzétek meg.

Én kizárnám a vízbe fulladás verziót, valamikor csak a felszínre jött volna 3 gyermek teste és, hogy egy se úszott fel ennyi idő alatt, így nem valószínű, hogy ez történt volna. Legalább egynek fel kellett úsznia.

Szerintem az el rabló férfi lehetett, sok nyom utal rá. Csak azt nem tudom, hogy sikerült ilyen gyorsan a bizalmukba férkőznie ennek az illetőnek. Főleg a legidősebbre volt igazán hatással, a másik kettő lehet csak követte a nagyobbat. Az egyik gyermek, Arna mondta az anyuknak, hogy Jane-nek lett egy fiúja a strandon. Itt nyilván az anya nem egyből egy gyermekrablóra gondol, hanem egy azonos korú kisfiúra mint barát, de érdekes mondat. Lehet a kisebb gyermekek már úgy látták ezt a férfit mint Jane új fiúja/pasija? Miért látták így mint sem, hogy inkább egy apa figura lenne aki vigyáz rájuk a strandon? Az is fura, hogy egyiküknél se látszott, hogy 3 órás késésben vannak otthonról...pedig elvileg Jane megbízható volt. Elgondolkodtató...Ti mit gondoltok, mi történhetett velük azon a szomorú napon? Hogy nem tűnt fel senkinek, hogy 3 gyermeket "elrabolnak" (ha ez történt). Még az is érdekes kérdés, hogy ha valóban egy gyermekrablóval van dolgunk, akkor miért pont ezt a 3 kislányt szemelte ki magának mint sem egy gyermeket? Nagyon elgondolkodtató ez az eset...

tegnap 20:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Még egy tény, hogy random videójában elhangzik, hogy a bizonyos említett férfi fia állította, hogy gyerekként látta ahogy ő és a 3 gyermek be mennek a házba és pisztoly lövéseket is hallott, mondta is hogy az apja szeretett lövöldözni de itt túl sok a véletlen és egyértelműség...
tegnap 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Valami nagyon ügyes manipulátor pedomaci elcsalogatta őket. Ha önként mentek vele, akkor könnyen lehet, hogy senkinek nem tűnt fel semmi.
tegnap 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

Én ma néztem egy Random videot,

De másik 3 gyerek eltűnéséröl. Ők egy bevásárlóközpontból tűntek el.

Én azon tűnődtem el, az évekig tartó nyomozás közben itt is mennyi egyéb egyéb gyanús, hibbant figura tűnt fel. Azon az egy estén több olyan alak is útjukba kerülhetett, aki bármit is tehetett volna velük... Aztán meg itt is felbukkantak a rendörséget csak szivató hazudozók, a családokat szivató zaklatók. Mennyi aljas szemétláda jár köztünk. Elképesztő.

tegnap 21:14
 4/7 A kérdező kommentje:
3-Azt én is láttam és az egyik "kedvenc" eltűnés történetem ha lehet ilyet mondani. De mindkettő esetben az a durva, hogy 3 ember tűnik el egyszerre. Az ember attól fél, hogy egyedül van és úgy tűnik elegyszer de ha társasággal van, fel sem merülne ilyesmi és mégis. A másik esetben ott nagyobbak voltak azért és az egyikük majdnem felnőtt volt. A gyerek nyilván más eset. Meg volt még egy 3.eset ahol szinént 3-an tűntek el egy időben egyszerre, a Springfield-i 3-as. Itt is 3 nő tűnt el ráadásul a saját házukból. Itt volt egy anya és 2 végzett középiskolás....Durva sztorik.
tegnap 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát a plázás sztorinál volt olyan elmélet, hogy "biztonsági őr" vihette el őket. De a sztori vége felé meg kiderült, hogy valaki látta őket haza felé irányban sétálni. Bár ez is kusza, hiszen elvileg kocsival indultak.

Springfieldi 3-as, na az is hihetetlen. Vigyázni kell mindig nagyon. Rengeteg a ketyós.

tegnap 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
5-A springfielde hármasnál legalább van egy kézen fogható elmélet, miszerint egy nevezetes Robert Craig Cox volt az aki villanyszerelőként álcázta magát és elhitette velük, hogy szivárgást észlelt ezért gyorsan el kell hagyniuk az otthonukat. Utána vagy egy furgonba terelte őket fenyegetve vagy kituda...de itt legalább van egy logikus elmélet.
tegnap 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Követem a kérdést
ma 01:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!