Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek szép,...

Van itt olyan, akinek szép, nyugodt és elégedett az élete?

Figyelt kérdés

Mind munkahely, mind család, otthon tekintetében.

Mit csinál és hogyan él, mit tesz?

nov. 21. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elégedett vagyok. Persze lehetnék előrébb, de nekem most így jó.
nov. 21. 20:48
 2/5 anonim válasza:
100%
Nekem
nov. 21. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

Vannak igen, születnek egészséges szép gyerekek, adják a csok-ot is nekik, éltek vele, nagyjából rendbe a kertes ház, munkát meg talál aki nem 8 általánossal a falu széléről esik be a városközpontba.

Tudom női kérdés volt, de férfiként így látom.

nov. 21. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lenne, akkor nem regisztráltam volna
nov. 21. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Én elégedett vagyok az életemmel most.

Éjszakás vagyok, kb 1 órát kell aktívan dolgoznom, utána alszok. Van egy férjem és egy kutyàm, akivel lehet sètàlni, foglalkozni, de nincs annyi baj/felelősség vele mint egy gyerekkel. Nem keresek túl sokat, de kényelmesen megvagyunk belőle, megtudom venni ami éppen megtetszik. Sok időt töltök kint, főleg nyáron, nekem ez megnyugtató. Kerti munkák, séta, vagy csak simán kint ülök. Mindig más hobbit találok ki, màr próbáltam hegyet mászni, gombászni, az autóm is én próbálom javítani, új dolgokat tenni bele. most hímezni tanulok.

nov. 23. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!