Lányok/Nők,akik csak idősebben tudták szépnek látni önmagukat?
Nekem 34 évesen sikerült odáig jutnom,hogy elégedetten nézek tükörbe és nem értem a régi önmagamat.Gondolom az önbizalom hiányom,aminek más az eredete(apám),erre is rányomta a bélyegét.
Van köztetek,aki így érzi?
Persze,nem ez a központi témám,de nyilván az embernek tini illetve 20-as éveiben meg tudja sínyleni az életét,amikor a külsejével is problémái vannak(utólag fájdalmas,hogy csak a fejemben volt a baj).
En is ilyen vagyok.
De sztem csak azert, mert mostanra mar leszarom.😂
Mindig nepszeru voltam az ellenkezo nemnel, de sosem ertettem, h mit esznek rajtam. Mind1.
Kb 40 evesen ereztem, h nem erdekel ki mit mond, gondol, olyan vagyok, amilyen.
Ma mar talan szepnek is latom magam jobb napjaimon.😂
Ha ujra kezdhetnem, mar nem aggodnek ezeken sokat. Nen ugy, mint 25-30 eve.
35 vagyok én sem értem mi bajom volt a huszonéves akkori testemmel hajammal eszemmel….
:)
Kis komplexusos, önértékelési gondokkal küzdő, önbizalomhiányos tini voltam, sőt... jobban belegondolva, még az előtt is voltak ilyesmi gondjaim. Pedig, túlzás és ferdítés nélkül, pici koromtól fogva hallgattam, ahogy szépnek mondtak, egyéb kedveskedő jelzővel illettek, de sosem hittem el. Mindig szimpla udvariasságnak könyveltem el.
Most, maholnap 24 éves fejjel, kezdtem el magam szépnek látni. Vagyis, inkább szebbnek, mert még mindig van min csiszolni, bőven. De én is későn érő vagyok, konkrétan minden téren, szóval egy olyan 2-4 év múlva, szerintem, már teljes vállszélességgel ki fogom tudni jelenteni, hogy szépnek látom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!