Önmagukat nagyon intelligensnek gondoló emberekne jogy fér enbyi rosszindulat? (több lent)
Van most ugye ez a VV Fanni ügy. Egy fiatal lányt elraboltak, valószínűleg meggyilkoltak. Youtube-on nézegettem videókat az üggyel kapcsolatban és a kommenteken kiakadtam. Elég sok "megérdemelted te r ibanc" típusú komment volt. Ezek az emberek tényleg azt gondolják hogy jobbak? Ennyire frusztráltak, hogy ilyen állati szintre mennek le? Hogy lehetnek ekkora *****ok, hogy egy fiatal lány megölésére azt mondják, hogy megérdemelte?
Nem tudom elhinni, hogy léteznek manapság ilyenek és nem is kevés.
Elnézést, most látom a "szép" hibákat a kérdésben, telefonról írtam és gyorsan.
A lényeg mindenesetre érthető.
Mert a valóéletben csicskák és lúzer nyomorultak.
Ott élik ki magukat,sajnos a magyarnál patkányabb gusztustalan lúzerebb nép nem igen van.
Sajnos ez a helyzet kérdező itt a balkánon kádárszökevény abszurdisztániában.
Tisztelet a kivételnek.
Ez az igazság utolsó,nyugat is miért utál minket meg mindenki?
Meg miért van kint Angliában is ,,magyar ne lopj".
Nem véletlen,sajnos ezért nehezen fogadják be aki nem ilyen külföldön.
@14:05
Akkor ha én például egy szélhámos csalóról azt mondom, hogy szélhámos csaló, az én véleményem nem lesz releváns, mert én nem szereztem ilyen tevékenységekből nagy vagyonokat ő pedig igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!