Sziasztok!Tudom már feltették ezt a kérdést itt, de én megpróbálom más megközelítésből.
Az én véleményem, hogy már nem él.Azt írták, hogy zavarodott elmeállapotú volt az Szerintem "tudatosan" tűnt el.El akart tűnni, és szerintem végzett magával valami elhagyatott területén, ahol lehet, hogy soha sem fogják megtalálni.Szerintetek mi történhetett vele?
Ismerek olyat aki ismeri.. nem akarok kavarni mert nem tudom mennyire hiteles az infó, de ha igaz akkor azok alapján a duna fogja “visszaadni” szegényt..
A nyomkereső kutya is a dunánál vesztette el a szagot..
Sajnálom nagyon akármi is az igazság
szept. 14. 15:26
2/13 anonim válasza:
Nekem is az az érzésem, hogy már nem él.
szept. 14. 16:28
3/13 A kérdező kommentje:
Elvileg egy szemtanú látta, ahogy kimászik a vízből, akkor ezzel az infóval most mivan?
szept. 14. 16:55
4/13 anonim válasza:
Kimászott, de utána történhetett bármi.
AZt olvastam, a kutyák megtalálták a nyomát a parton, utána semmit. Ez alapján vissza is ugorhatott.
szept. 14. 17:09
5/13 anonim válasza:
Ahova leugrott a hídról az nem a Duna. Az egy kanális dusnokon, nyaranta sokan ugrálnak onnan, nem veszélyes
Onnan vezettek a nyomok a dunapartra
szept. 14. 17:53
6/13 anonim válasza:
Elég depresszív dolgokat írkált és tett ki a netre, mielőtt eltűnt, viszont mintha csak eltűnni akart volna, nem meghalni. Legutolsó infóm, hogy vélhetőleg Siófokon látták egy csárdában. Annyi biztos, hogy ha még él, akkor nincs beszámíthatatlan állapotban.
szept. 14. 18:56
7/13 anonim válasza:
Az anyukája nemrég írta ki, hogy meghalt.
szept. 17. 20:34
8/13 anonim válasza:
Valaki azt írta, autóval elütötték. Ez igaz lehet?
szept. 18. 05:46
9/13 anonim válasza:
A redditen azt olvasni, hogy meleg volt a srác, csak valószínűleg nem fogadták el a szülei és öngyilkos lett. Az instáját is törölte pár nappal az eltűnése előtt. Vajon kiderül az igazság?
szept. 18. 05:55
10/13 anonim válasza:
A nagyfeszültség alatt találták meg, áramütés. Lehet balesetnek is hívni, de ez nem lenne igaz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!