Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túl sok tervem van 26 évesen?

Túl sok tervem van 26 évesen?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 26 éves vagyok srác.. nagyon nagz család orientált vagyok. Több célom van.

- egy lakás vásárlás ahová majd a családomat tudom tenni

-Autó vásárlás hogy majd a családomat tudjam fuvarozni.

-Jobb szülő akarok lenni mint az én szüleim voltak.

Tökéletes apa, és férj akarok lenni.

26 évesen ez minden célom. De idegeskedek hogy 30 éves koromra ( vagy max 35 évesen) ez nem fog összejönni. Vagy csak én akarok egyszerre sok mindent? Jelenleg több éve Németországba élek és ezért dolgozom

ma 19:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Fuvarozni sódert szoktak Ifával.

Tenni meg a malterosvödröt szokták arrébb.

ma 19:48
 12/16 anonim ***** válasza:

"Így működik a világ."

. Családom van, 15 éves párkapcsolatban, nem tűnt fel, hogy így lenne.

ma 19:54
 13/16 anonim ***** válasza:
84%

Jajj, ez a "30 éves korára egy fiatalnak már legyen háza, családja, autója!" ideológia... Ez a mai társadalmi elvárás a mai rohanó világban...

Az is óriási dolog, hogy egyáltalán vannak terveid, amikért küzdesz, dolgozol! A fiatalok zöme csak céltalanul teng - leng a világban és egyáltalán nincsenek terveik - és jövőképük.

A lényeg, hogy haladsz előre az életedben, ami azt jelenti, hogy jól csinálod!

ma 20:03
 14/16 anonim ***** válasza:
34%

Nincs különösebben sok célod (és amik vannak, azok is összefüggenek valamennyire) és egyik se olyan, aminek az elérése csak egy nagyon szűk rétegnek sikerül (például, hogy űrhajós szeretnél lenni), így teljesen felesleges az aggodalmad.

Nekem ennél több és szerteágazóbb célom van, mégse idegeskedek, hogy meg fogom-e mindent valósítani. Megteszem, ami tőlem telik, aztán a többi jön magától. Te is erre összpontosíts.

Viszont ne csalódj magadban, ha házad mondjuk csak negyven éves korodra lesz. A fejlődő tendencia a lényeg, és amíg egy célod nem teljesült be, addig egy másik befog.

23/N

ma 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
+ Olyan dolgokat nem érdemes előre nagyon kitervezni, amiben egy másik embernek (jelen esetben a leendő partnerednek) is ugyanannyi beleszólása van, elvégre a közös terveket közösen kell kitalálni és megvalósítani. Pont ezért, ne görcsölj ezen, mert még nem is aktuális.
ma 20:29
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Ez mindegyik bukta. Családot hamarabb összehozhatsz mint a többit, viszont ha szétmentek akkor fizetheted a gyerektartást és gályarabbá válsz.
ma 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!