Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha megkérdezik tőlem hogy mi...

Ha megkérdezik tőlem hogy mi a tervem hétfőre, vagy ilyesmiket, akkor mit hazudjak?

Figyelt kérdés

Nem akarom leírni ezerszer hogy, semmi, vagy pedig otthon leszek és főzök, sorozatot nézek, kimegyek, bemegyek, napozok, nézek ki a fejemből és hasonlók.

Mindenkinek van valami programja vagy suli, de én meg sulival végeztem már, programom se barátaim nincsenek. Szóval amikor megkérdezik, mit válaszoljak hogy ne tűnjek unalmasnak mindig?

Edzést azt ne mondjátok, mert azt is szoktam, de unalmas szintén.

2024. jún. 9. 17:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Ki kérdezi meg, ha nincsenek barátaid? Lehet velük kellene egy kicsit aktívabbnak lenni vagy több időt eltölteni.
2024. jún. 9. 17:43
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát nem nevezném őket barátnak, ismerősök mondjuk.
2024. jún. 9. 17:58
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Rosszul állsz hozzá. Mondj nyugodtan igazat, tűnj unalmasnak, legfeljebb majd senki se fog kérdezgetni. Ezt akarod, nem?
2024. jún. 9. 18:05
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem, elbeszélgetek velük szívesen, csak mértékkel.
2024. jún. 9. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Sosem értettem, miért kell hazudni. Mondd azt, hogy semmi köze hozzá az illetőnek. Vagy azt, hogy nem szereted, ha erről kérdezget. Esetleg kérdezz vissza, hogy miért érdekli vagy épp ő mit csinált. De miért hazudoznál feleslegesen? Mi értelme lenne?
2024. jún. 9. 18:36
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, miért kell hazudni. Nem csinálok semmi különöset, motoszkálok otthon. Ennyi.
2024. jún. 9. 18:59
 7/18 anonim ***** válasza:
18%

"Mondd azt, hogy semmi köze hozzá az illetőnek"

Én azt nem értem, miért kellene egy teljesen hétköznapi érdeklődésre agresszív kismalacként reagálni.

2024. jún. 9. 19:00
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Megoldás az, hogy csinálsz valamit, szervezel programot stb.
2024. jún. 9. 19:00
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
#9 Idézd légyszíves Agresszív Kismalac, hol teszek említést a hazugságról. Köszönöm.
2024. jún. 9. 19:42
 10/18 anonim ***** válasza:
79%

Ki kérdez ilyet? Milyen viszonyba vagy vele, hogy nem akarod hogy tudja az igazságot!

Mond azt, hogy magánügy.

2024. jún. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!