Ha megkérdezik, hogy mi a célod az életben, és mi motivál a mindennapokban, mit válaszolsz?
Figyelt kérdés
A minap feltették nekem ezt a kérdést, és őszintén nem tudtam rá válaszolni. Persze, kicsit távolibb jövőben egy odaadó férj, és két szép gyermek, idáig ment. Viszont azt érzem, hogy életunt vagyok, a munkámat sem szeretem, kvázi túlélem a napokat, és nem megélem. Fogalmam nincs, hogy mi motiválna a mindennapokban. Hobbim nincs, karrierista nem vagyok, és törekvésem sincs arra, hogy fejlesszem magam még munka után, hogy egyre feljebb és feljebb lépjek a munkahelyen. Titeket mi éltet, mi a célotok a jövőre nézve? Kort is írjatok legyetek szívesek.2023. aug. 7. 16:48
1/12 anonim válasza:
Mindig van valami, amit várok és elakarok érni. Jelenlegi célom egy Powerwolf koncert, hosszú idő után újra barátnőt találni és egyebek. Hosszabb távon családalapítás, és valami emlékezeteset alkotni. 21/F
2/12 anonim válasza:
Amikor őszinte akarok lenni, akkor azt, hogy semmi.
Amikor meg nem, olyankor próbálok kitalálni valami ürügyet arra, hogylétezzek még. De sajnos a legtöbben már átlátnak a szitán.
4/12 anonim válasza:
Bocsánat, nem írtam kort. 24 éves vagyok. 17 éves korom óta dolgozok, úgyhogy az eddigi 7 munkában töltött évem alatt 37-et öregedtem.
5/12 anonim válasza:
Én már túl vagyok a család alapításon így ez mindenképpen motivál. De ott van még az edzés amire újra rákellene venni magam, ami nem egyszerű, de ha sikerül akkor az is egy jó motiváció. 32f.
6/12 anonim válasza:
Semmi! -Nyugiban lehúzni a rolót.
Semmi értelme egy olyan élettérben célokat kitűzni, amelyben már az sem igaz, amit gondolnak az irányítói.
Valahányszor kijelöltem magamnak egy célt, mindig előkerült az ügyeletes szemétláda, aki telibe sz@rta a terveimet - és meghiúsította annak megvalósítását.
Tervezzen ide a járvány - minél több hullát!
7/12 anonim válasza:
Családot alapítani, elérni egy olyan fizikumot ami nem kevés erőfeszítésbe tellik és szeretnék majd saját vállalkozást. Illetve egyszer el akarok menni New York-ba, Izlandra és Argentina legdélebbi pontjára.
Én ezt válaszolnám.
10/12 anonim válasza:
Nekem csomó dolog van, amit szeretnék még megvalósítani az életemben. Edzés, autózás, írás, festés/rajzolás témákban vannak célok, amiket szeretnék elérni. Az utóbbi években sajnos elég lehetetlen helyzetben voltam, csak az autózás és az edzés maradt a két vigaszom, ezekkel vegetáltam, ezekben tudtam csak fejlődni. Az alkotói tevékenységekkel meg csak vártam a csodát, de mostanában valamennyire sikerült visszacsempészni őket az életembe. Dolgozni már nem igazán tervezek többé alkalmazottként, szeretném végre hasznosítani az agrár+kertész végzettségemet, és a sok éves álmaimat, terveimet elkezdeni valóra váltani. (Családom már van.) 39 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!