Túl sok tervem van 26 évesen?
Én jelenleg 26 éves vagyok srác.. nagyon nagz család orientált vagyok. Több célom van.
- egy lakás vásárlás ahová majd a családomat tudom tenni
-Autó vásárlás hogy majd a családomat tudjam fuvarozni.
-Jobb szülő akarok lenni mint az én szüleim voltak.
Tökéletes apa, és férj akarok lenni.
26 évesen ez minden célom. De idegeskedek hogy 30 éves koromra ( vagy max 35 évesen) ez nem fog összejönni. Vagy csak én akarok egyszerre sok mindent? Jelenleg több éve Németországba élek és ezért dolgozom
Miért kellene, hogy akkorra összejöjjön?
Mindez megvalósítható, de mi van akkor, ha pl. egy 19 éves lányban találod meg az igazit, aki minden tervedben partner, viszont akár még 10 évet is várna gyerekvállalással?
Egyébként ne akarj tökéletes lenni, és ne akarj Te csinálni mindent. Ezt a tervet pl. nem értem, hogy miért Te akarsz majd mindenki sofőrje lenni.
"Ezt a tervet pl. nem értem, hogy miért Te akarsz majd mindenki sofőrje lenni."
Nőként hogy nem érted? Férfi adja a házat, nem kell dolgoznod, fuvaroz téged a kocsijával te pedig cserébe szopogatod az uborkát.
Hajrá.
Nekem aztán mind1.
Csak már az a szembetűnő, ha vki ilyen célokat fogalmaz meg magának, az vicces, hogy 26 évesen srácként hivatkozik magára. 🤡
#3: ki mondta, hogy nő vagyok?
Meg én eleve a Kérdrzőz kérdeztem, hogy ő miért szeretné ezt.
"Meg én eleve a Kérdrzőz kérdeztem, hogy ő miért szeretné ezt."
Mert a férfi dolga ez hogy kocsival vigye a nőt mert buszozni ciki a nőnek, cserébe a nő este kielégíti a férfit. Így működik a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!