Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Túl sok tervem van 26 évesen?

Túl sok tervem van 26 évesen?

Figyelt kérdés

Én jelenleg 26 éves vagyok srác.. nagyon nagz család orientált vagyok. Több célom van.

- egy lakás vásárlás ahová majd a családomat tudom tenni

-Autó vásárlás hogy majd a családomat tudjam fuvarozni.

-Jobb szülő akarok lenni mint az én szüleim voltak.

Tökéletes apa, és férj akarok lenni.

26 évesen ez minden célom. De idegeskedek hogy 30 éves koromra ( vagy max 35 évesen) ez nem fog összejönni. Vagy csak én akarok egyszerre sok mindent? Jelenleg több éve Németországba élek és ezért dolgozom

ma 19:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

Miért kellene, hogy akkorra összejöjjön?

Mindez megvalósítható, de mi van akkor, ha pl. egy 19 éves lányban találod meg az igazit, aki minden tervedben partner, viszont akár még 10 évet is várna gyerekvállalással?

Egyébként ne akarj tökéletes lenni, és ne akarj Te csinálni mindent. Ezt a tervet pl. nem értem, hogy miért Te akarsz majd mindenki sofőrje lenni.

ma 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
86%
és hol kap itt szerepet a gyereked anyja?
ma 19:30
 3/16 anonim válasza:
14%

"Ezt a tervet pl. nem értem, hogy miért Te akarsz majd mindenki sofőrje lenni."

Nőként hogy nem érted? Férfi adja a házat, nem kell dolgoznod, fuvaroz téged a kocsijával te pedig cserébe szopogatod az uborkát.

ma 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Hajrá.

Nekem aztán mind1.

Csak már az a szembetűnő, ha vki ilyen célokat fogalmaz meg magának, az vicces, hogy 26 évesen srácként hivatkozik magára. 🤡

ma 19:32
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nyilván ő is segít majd ( amíg nem anya)
ma 19:33
 6/16 anonim ***** válasza:

#3: ki mondta, hogy nő vagyok?

Meg én eleve a Kérdrzőz kérdeztem, hogy ő miért szeretné ezt.

ma 19:34
 7/16 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem hogy az adott lánnyal, nővel érjük el együtt ezt. És együtt (is) építünk közös jövőt
ma 19:34
 8/16 anonim ***** válasza:
#5: mi az, hogy segít? Miben? A céljaid elérésében?
ma 19:35
 9/16 anonim válasza:
25%

"Meg én eleve a Kérdrzőz kérdeztem, hogy ő miért szeretné ezt."

Mert a férfi dolga ez hogy kocsival vigye a nőt mert buszozni ciki a nőnek, cserébe a nő este kielégíti a férfit. Így működik a világ.

ma 19:37
 10/16 anonim ***** válasza:
80%
Jól gondolkozol, ezek fontosak. De az élet ennél spontánabb. Ne akarj mindent előre eltervezni. Ahogy írták már előttem, egy jó társ ezeknél fontosabb.
ma 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!