Más is elfelejtett már kézzel írni?
Figyelt kérdés
Olyan régen írtam tollal, hogy nem tudok leírni már pár betűt, nem jut eszembe hogy kell. 36 vagyok, elmúlt 15 évben alig fogtam tollat.ma 18:20
2/16 anonim válasza:
Hogy lehet az ilyesmit elfelejteni? Mintha a beszédet felejtenéd el.
23/N
3/16 anonim válasza:
A jövő gyermekeinek valszeg már történelem lesz a kézzel írás
5/16 A kérdező kommentje:
2: Hát amikből érettségiztem szerintem pár hónap múlva már semmire nem emlékeztem belőlük.:D Egyébként mindent el lehet, folyékonyan beszélek angolul, de két évig azt se használtam intenzíven, és igen elfelejtettem kicsit angolul beszélni, vagy nem olyan folyékony már.
ma 18:30
6/16 anonim válasza:
Kezdeti analfabétizmus...
Sajnos ezzel csak magadról állítasz ki bizonyítványt...
A fehér gallérosok, akik valóban azok, ilyen dolgokat nem hagynak feledésbe merülni
7/16 anonim válasza:
Nem értem miért kezelitek úgy mintha büszke lenne rá. Csak feltett egy kérdést.
Igen, teljesen természetes hogy ha valamit nagyon sok ideig nem használsz akkor elfelejted.
10/16 anonim válasza:
Nem olyan mivel a beszédet napi szinten használod
Ha 15 évig nem beszélnél elfelejtenéd, na az olyan lenne
Teljesen normális hogy ha valamit nem csinálsz részben elfelejted
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!