Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boltban jogosan nézhetnek...

Boltban jogosan nézhetnek bele a táskámba?

Figyelt kérdés

Kínai boltban voltam Budapesten, körbejártam, megnéztem néhány dolgot, egy barátnőmnek kerestem ajándékot, de nem találtam, így hát tovább mentem volna a másik kínaiba. Na amikor léptem volna ki at ajtón, utánnam ordított a kínai csaj szinte kinaiul hogy forduljak vissza. Kellett jó néhány perc hogy felfogjam a szavait, hogy ő a táskámba akar nézni.

Nyilván kinyitottam neki, hát nézze mert semmit nem vettem el, de ilyet megtehet? Illetve tényleg ennyire gáz ha bármi vásárlás nélkül megyek ki egy boltból?

nov. 13. 18:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igen. Kevés dolgot vettem egyszer egy nagyobb áruházban, kiléptem a közegből, jött a biztiőr: bemutattam a cuccokat, a blokkot, elengedett. Ennyi.
nov. 13. 22:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon vicces amúgy hogy mennyire le lett pontozva a kettes válaszom, itt biztos mindenki jobban ért a joghoz mint aki évek óta tanulja"

Ha hülyeségeket írsz, édesmindegy hogy elméletileg milyen tudás birtokában vagy. Sőt, szerintem csak rontasz a saját hitelességeden, ha jogász halgatóként vagy képes olyan nonszensz dolgokat idekeverni, mint egy becsületsértés.

nov. 13. 22:38
 23/23 anonim ***** válasza:

Jogosan nézhet bele egy ott dolgozó, ha gyanúsnak érzi egy vásárló viselkedését.

Ha úgy távozok boltból, hogy végül nem veszek semmit, én is meg szoktam mutatni a táskám, szatyrom. Általában csak bólintanak, aztán ennyivel elintézik a dolgot.

nov. 14. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!