Gondolkodtál már azon, hogy vajon hogyan nézhetnek ki itt a felhasználók? Vajon több a szép, jóképű ember vagy a csúnyák, kevésbé vonzó személyek vannak többen ezen az anonim oldalon?
Figyelt kérdés
Tapasztalatot is írjatok, akinek van!2021. aug. 3. 17:57
1/15 anonim válasza:
Valószínűleg a legtöbb átlagos kinézetű.
2/15 anonim válasza:
Én az itt fröcsögő incelekre lennék csak kiváncsi főleg a "37F incel" csávóra.
3/15 anonim válasza:
Szerintem vannak szép, átlagos és csúnya emberek is itt.
5/15 A kérdező kommentje:
Az incelekre én is kíváncsi lennék!😀
2021. aug. 3. 18:06
6/15 anonim válasza:
Nem tudom egyikkel sem találkoztam élőben de, pedig egy csomó privát volt aki akart velem találkozni, küldtek képeket is magukról és fordítva... volt ilyen is olyan is.
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem is a csúnyák! A szép emberek inkább Instagramon meg Tik Tokon töltik az idejüket, nem egy anonim oldalon.
2021. aug. 3. 18:07
8/15 anonim válasza:
Én vagyok itt a legszebb!
Najó nem, én randa vagyok, mint az ebola. De vannak itt elég jó nők is, és persze igénytelenek, és csúnyák is. A többség szerintem átlagos.
9/15 anonim válasza:
Szerintem több az átlagos, mint a nagyon szép. Volt már pár tapasztalatom mindkét arányra vonatkozóan. (F)
10/15 Metionin válasza:
Szerintem olyasmi lehet mint bárhol az utcán ha kiemelnél random 100 embert. Átlagosból lenne a legtöbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!