Csajok lányok szerintetek ez a srác helyes jóképű ?
Figyelt kérdés
Egy lány ismerősöm mutatta és teljesen oda van érte , tényleg ennyire helyes srác ? [link] 2020. aug. 9. 13:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
1/26 anonim válasza:
meg ne haragudjon senki de úgy nézz ki mint egy 14 éves kisiskolás
2/26 anonim válasza:
Tényleg elég kisfiús, olyan 16nak néz ki. Ettől függetlenül helyes
3/26 anonim válasza:
Nekem nem kell kisfiú. Ha a lány kb 14 éves, akkor megértem, hogy tetszik neki.
4/26 A kérdező kommentje:
Kb annyi is lehet ,
2020. aug. 9. 13:38
5/26 anonim válasza:
Attól függetlenül hogy fiatal nagyon helyes , magyarországon nem sok ilyen sráct látni
6/26 anonim válasza:
Na jönnek a szűzfiuk meg a 100 kilós fogatlan 50 esek és beadják hogy milyen ronda és hogy ők sokkal helyesebbek 🤣
7/26 anonim válasza:
Az elso vagasban azt hittem, fiusitott lany. A masodiknal mar fellelheto nemi fius vonas. Szerintem kell neki meg par ev, mire egy tinilany kezdhet vele valamit.
8/26 anonim válasza:
7es valószinűleg a srácnak már most annyi csaja volt amennyi neked egész életed során nem lesz ,
9/26 anonim válasza:
Magyarországon felesleges ilyen kérdést feltenned mert a magyarnál irigyebb és lepocskondiázóbb ember nincs a földön ,de pl ott van cristiano ronaldo a világ leggazdagabb leghelyesebb és legjobb testü focistája annyi modell csaja volt hogy megszámolni sem tudta , de amikor itt magyarországon és játszott a magyar válogatott ellen a sörhasu fogatlan kopasz minimálbért kereső magyar drukkerek azt skandálták hogy cristiano homos*****al ügye vicc ez a ország
10/26 anonim válasza:
Felnőttként helyes lesz, ha nem romlik el és nem kerül erkölcsileg a sűlyesztőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!