Megkérdezzem, hogy akkor mikor fog hívni/mikor hívhatom?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt este írtam egy embernek egy szolgáltatással kapcsolatban. (Én vagyok a fizető fél). Azt írta, hogy a részleteket beszéljük meg telefonon, de amikor írtam nem volt jó neki. Gondoltam, hogy másnap, azaz tegnap hív. Nem hívott, nem írt, nekem meg határidőre kéne a szolgáltatás, amit elvégez.
Írjak ma neki? Elfelejthetett? Vagy direkt nem hív?
Felhívni nem akarom, mert azt mondta majd ő hív, csak megkérdezni, hogy mikor tudnánk megbeszélni telefonon.
Kissé szorongó vagyok, és ha nem hívnak, amikor megígérték, akkor én sem merem megkérdezni, hogy mi lesz belőle. Félek, hogy azért nem jelez, mert terhére van az egész és a fenébe kíván.
tegnap 11:35
1/5 anonim válasza:
Ha azt mondjuk, hogy ne írjál, akkor hagyod a fenébe, miközben a ketyeg a határidő??? 🙄 Ne legyél már ilyen pipogya. Írjál rá...
2/5 A kérdező kommentje:
De, ráírok, csak nem akarok kellemetlen lenni! Meg hogy itt nem-e lenne ez részemről kellemetlenkedés?
tegnap 11:44
3/5 anonim válasza:
Túlgondolkodás mintaképe... Ha ez a munkája vagy tök elfelejtette, vagy leszarja. Valószínűleg kettő az egyben. Valahogy ki kell derítened.
4/5 anonim válasza:
Ha nekem valami sürgős, akkor felveszem a fapofát és megkérdezem, mi a helyzet az adott dologgal.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem ez a “rendes” munkája, csak kiegészítés, és nem tudom beleférek-e neki. Bár valóban ő mondott igent, hogy majd megbeszéljük. Fizetni még nem fizettem.
tegnap 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!