Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 30 évesen nincsen félre tett...

30 évesen nincsen félre tett pénzem, nincsen gyerekem sem, és még egy normális kapcsolatom sem volt. Egy csődtömeg vagyok?

Figyelt kérdés
nov. 11. 04:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

És ha bedöglik a mosógép, vagy más háztartási gép, vagy ne adj isten lebetegszik valaki? Azért egyfajta biztonságérzetet ad, ha van egy kevés megtakarítása az embernek, mert tud nehéz helyzetben mihez nyúlni.

nov. 11. 13:59
 12/30 anonim ***** válasza:

Persze, de nem feltétlen azért nincs félre tett pénze,mert elherdàlja hülyeségekre. Nem sok infót osztott meg (dolgozik-e, albérletben él-e, van-e autója, stb) ...viszont nekem sincs félretett pénzem,mert egyszerűen nem tudok félretenni...12-13 órákat dolgozom, albérletet fizetek, autóm van, stb és ezek mellett nem megy

31N

nov. 11. 14:38
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

Ezért tettem fel a 3-as válaszomban a kérdezőnek annyi kérdést, hogy több infót megtudjunk.

Az autód a munkádhoz kell, azzal jársz dolgozni? Ha nem, akkor az autó teljesen felesleges. Munkát is lehetne váltani, ahol jobban fizetnek. Vagy egyszerűen keress olcsóbb albérletet.

nov. 11. 14:42
 14/30 anonim ***** válasza:
Igen, a munkához kell mivel mással nem tudok eljutni. Ennél már csak drágább albérletek vannak :) és igen, lehet mondani,hogy keressen az ember jobban fizető állást, de nem mindegy,hogy melyik megyében él az ember, milyenek a munkalehetőségek?! Itt sajnos az országunkkal van a legnagyobb baj! Nyilván nem akarok jobban belefolyni a dolgokba,de valamilyen szinten megértem a kérdezőt
nov. 11. 14:48
 15/30 anonim ***** válasza:
57%

Lehet hárítani a felelősséget ("Itt sajnos az országunkkal van a legnagyobb baj!") viszont, ahol most vagy jelenleg az a saját döntéseid következménye.

Ha valami nem tetszik, akkor változtass rajta. A saját életedért egyedül csak te vagy a felelős.

nov. 11. 15:08
 16/30 anonim ***** válasza:
Ez nem felelősség hárítás, csak nézd meg az emberek hány %-a csinálja/tudja azt csinálni, amit szeret/szeretne...én nem NY***ok segget, köszi!
nov. 11. 15:19
 17/30 anonim ***** válasza:
57%

Sajnálom, de hárítod a felelősséget. Ki fogadta el azt az állást, amiben most te dolgozol? Te. Ki elégszik meg ennyivel? Te. Ki nem akar továbbfejlődni? Te. Neked is megvolt/megvan a lehetőséged a tanulásra. Az, hogy nem éltél/élsz vele, az megint a te felelősséged.

Remélem, ha már egyszer végképp eléggé szar helyzetben leszel, rájössz, hogy lehet jobb is, ha képes lennél arra, hogy változtass. Sok erőt és kitartást addig is.

nov. 11. 15:24
 18/30 anonim ***** válasza:
Sosem leszek eléggé szar helyzetben, de köszönöm a kedves szavakat! 🙂
nov. 11. 15:30
 19/30 anonim ***** válasza:

"Sosem leszek eléggé szar helyzetben"

Már most is eléggé szar helyzetben vagy szerintem, hisz nincs semmi megtakarításod és albérletben laksz, ami kidobott pénz és a munkádat utálod. De ha neked ennyi is elég, megelégszel ennyivel, számodra ez így jó, ahogy van, akkor az a te felelősséget, a te döntésed. :)

nov. 11. 15:35
 20/30 anonim ***** válasza:
Én boldog vagyok így is :) Van tető a fejem felett,van családom, van munkám. Nyilván vannak,akik mindig többre és többre vágynak..én megelégszem ennyivel.
nov. 11. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!