Csak én lennék ekkora csődtömeg 28 évesen?
Drágalátos páros a párkapcsolat, a biztos támasz és támogatás mintapéldánya! Jó tanács, dobd ki te, hogy ne ő örüljön a végén.
Keress tovább munkát, idővel lesz valami. Akár egy szakmát is kitanulhatnál estin, nappal pedig, amint találsz valamit, ott dolgoznál. Attól, hogy a szüleiddel élsz, nem leszel csődtömeg. Én még csak 20 vagyok, a lakás az én nevemen van, benne ketten élünk apámmal, és nem tervezek elköltözni itthonról, amikor befejeztem tanulmányaimat és dolgozni kezdek. Nem vagyok rosszban apámmal, van saját szobám, apám sokat dolgozik, minek menjen a pénz külön, amíg nem valakivel élek együtt? Amíg nem pusztítjuk egymást, jól fog jönni az a pénz, ami nem bérlésre megy el, közel vagy több mint 100 ezer Ft. Ha te megvagy a szüleiddel, nincs ezzel gond. Ha nincs igényed arra, hogy csak úgy külön költözz, megint csak nincs gond. Ha van rá igényed, hát majd valamikor meglesz.
Van barátod. Egy jó,szerető barátod.
Ez azért már valami az életben.
"Drágalátos páros a párkapcsolat, a biztos támasz és támogatás mintapéldánya!"
Lehet osztani az észt, elég szar ha valakivel nem lehet tervezni egy kapcsolatban, se lakás, se gyerek, se munkahely, se anyagiak és még elköltözni sem tervez.
Kinek kell egy nyűg a nyakába??
Majd hülye lenne eltartani egy dologtalan otthonülő p.csát.
A barátodnak igaza van.
Eltartatod magad a szüleiddel.
mindenfélére hivatkozva nem dolgozol.
A barátod nem fog a nyakába venni, hogy a szüleid helyett ő tartson el, rajta élősködj. Rád nem lehet építeni.
A covid zárlat alatt is sokan dolgoztak. Nem esett le a diplomájuk a falról, elmentek takarítani, vagy ételt kihordani.
Aki dolgozni akar, talál munkát. Aki szakmát akar tanulni, nyitva előtte minden lehetőség. Az állam az első vállalkozás megalapítását is segíti.
Emeld fel a fenekedet, ne nyavalyogj, indulás munkát keresni, dolgozni,
akárhol addig, amíg jobbat nem találsz.
Igaza van a srácnak. Biztos jó vagy neki az ágyban, de építeni nem lehet rád. Ellesz még melletted egy ideig, míg jobbat nem talál, de ha nem változtatsz, akkor annyi. Ezt előre megjósolom.
Gondolom, szívesen segít munkát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!