Milyen lehet gyerek és pár nélkül megöregedni?
Figyelt kérdés
Olyan emberekre gondolok a kérdés alatt akik szeretnek nagyon szabadnak lenni. Pl mindig járják a világot és ezért nincs is senkijük. Csak barátaikokt. 20. 07:15
31/41 anonim válasza:
26 vagyok 27! A boldogság nem folyamat, hanem állapotami hullámzó. Van mikor úgy minden egyben van, most jó... De ez belűlről jön, nem kintről kell várni. A másik csak hozzátehet. Azt hogy mitől érezzük jól magunkat, azt nekünk kell megtalálni. Ha valaki ebben erősen hátráltat az kuka. Konzerves dobozokat nemérdemes húzkodni magunk után.
32/41 anonim válasza:
Egyik barátunk huszonévesen friss diplomásként nősült. Gyerekük is lett, aztán még harmincas éveikben elváltak. A gyerek külföldön él, ott alapított családot, nagyon ritkán látja. Egyedül van, ha beteg, nincs aki törődjön vele. Ennyit a családról, gyerekről.
33/41 anonim válasza:
Pont ezt mondtam 27-ként, van akinek a család lenne a konzervdoboz. És értem én, hogy gomba meg penész, annyi aggyal addig tudnak jutni, el sem tudnak képzelni mást, mert hát ugye, mivel. Egy ember viszont had tudja már, milyen életformára vágyik, ne a "genetikai kódolás" - valamikori társadalmi elvárás szabja meg az útját. Ráadásul ezt a genetikailag kódolt címkét általában a férfihűtlenség magyarázataként szokták előhúzni, mikor-hova passzol ugye... És igen, nem lehetünk folyamatosan boldogok, de ha olyan életkörülmények között élünk ami ellentétes a vágyainkkal akkor bizony folyamatosan boldogtalanok leszünk. És annak mindig nagy ára van.
34/41 anonim válasza:
33! Ezek csak példák voltak hogy gomba és penész. Egy Német professzor már a 80-s években bebizonyította hogy a betegségek nem betegségek, hanem értelmes biológiai különprogramok. És hogy a vadállatoknál nincsenek krónikus betegségek, ahogy a vadon élő embereknél sem a dzsungelben mert természetük szerint élnek. Túlélés szaporodás. Bár mióta civilizált emberekkel kerülnek kapcsolatba, ott is megjelent a rák. Természetesen nem ezért kell családban élni. Mi az egónkal, amit elvitt a természettől ez a baromi nagy fejlődés, megmagyarázhatod a biológiádnak hogy ez hülyeség, egy mélyebb stressz-trauma beütésekor ő akkor is sejtet fog szaporítani ha elpusztít vele. De bocsánat ebbe nem akartam belemenni, és nem ide tartozik. Mindenki alakítsa úgy hogy jó legyen neki.
35/41 anonim válasza:
Akkor mire vársz, irány a dzsungel! Ott élhetsz természeted szerinti romlatlan életet egy bennszülött leányzó oldalán és garantáltan nem leszel rákos... előbb végez veled a malária vagy egy vadállat.
36/41 anonim válasza:
30 körül is kva szar egyedül lenni plusz nekem egy árva barátom sincs
De én genetikailag így vagyok kódolva
38/41 anonim válasza:
Mondja ezt, aki szerint a "betegségek nem betegségek, hanem értelmes biológiai különprogramok."
39/41 anonim válasza:
34. azt hidd el, hogy nagyon sok embernek a saját gyereke születése valódi stressz, igazi trauma. Nem boldogságot él át hanem óriási félelmet, visszafordíthatatlan pecsétet az életére. És ráadásul el kell játszania, hogy a világ legnagyobb ajándékát kapta meg éppen. Menekülne mint a csapdába esett vad, pont úgy is érzi magát. És lepleznie kell, sőt, az ellenkezőjét mutatni. Na ez valóban feloldhatatlan ellentét. És pont úgy traumatizálja mint a doktort a fia halála. És keresi a kiutat vagy így, vagy úgy. De mindenképp rombolni fogja a családot. Mindig a tiszta, egyenes, őszinte élet a jó választás. Akinek nem a család, az had tegye meg anélkül, hogy mások meg akarnák győzni az egyetlen "jó" útról.
40/41 anonim válasza:
16: "Azt mondta még a zsörtölődés is jobb a magánynál."
Más hogy ha egész életében egyvalakivel zsörtölődött és megszokta, annak a hiánya tényleg lehet nagyon rossz hirtelen. De megint más ha sose volt senkije akivel zsörtölődhetett volna, akkor nem is hiányozna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!