Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek borzalmasan...

Szerintetek borzalmasan igénytelenek a kínaiak, vagy csak akikkel én találkozom mostanában Debrecenben?

Figyelt kérdés

okt. 19. 21:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Rasszista vagy, aluledukált, vagy mindkettő?
okt. 19. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem, szerintem nem igénytelenek, és ne általánosíts.
okt. 19. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
49%

Miből gondolod, hogy igénytelenek lennének?

Mit zavarnak ők téged?

okt. 19. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
44%

Kegyetlen igénytelenek felénk is.

Kijön a forgalmas boltból és kajak oda köp egy hatalmas csulát egyből a bejárat elé…

Azon az undorító nyelvükön ordítanak megállás nélkül és ha valaki magyarul rájuk kiabál, hogy elég már egyből emelik a hangjukat és ugyanúgy köpködnek.

Bár láttam már szerencsére ilyen viselkedés után, hogy nyakánál fogva hátra vitték és nem ők jöttek nevetve vissza. :D

okt. 19. 21:09
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Én rasszista vagyok és járok debrecenbe is. Ezeket a húzott szemüeket nem tudom megkülönböztetni, nem tudom kik a kínaiak. De őszintén mondva nem találkoztam még ott igénytelen ázsiaival, de máshol se nagyon.

Nekem nincs bajom velük, hiába vagyok rasszista. Nagyon tisztelettudó, udvarias népség, nem is büdösek, tanulni vagy dolgozni jöttek ide. Nem tudok mibe belekötni.

okt. 19. 21:12
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

5-ös, annyira ne büszkélkedj a rasszistaságoddal.

Ez nem egy adottság, amin nem tudsz változtatni, hanem egy elképesztő igazságtalan és vérlázító világnézet.

okt. 19. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyok rá büszke.

De azt nem tudom, hogy tudod-e hogy senki nem születik rasszistának. Engem nem a szüleim neveltek ilyenmek vagy bármi egyéb. 10 éves koromban én szentül hittem, hogy pl cigányok nincsennek az országunkban, csak amerikában meg hasonló naiv gondolatok. Én egy olyan ártatlan gyerek voltam, hogy el nem tudnád képzelni.

Hogy lettek ilyen?? Szimplán látam azt, hogy milyen országban élünk. Inkább szomorú vagyok miatta, hogy rasszista lettem, de ezzel nem tudok mit kezdeni. Sok sok olyan ember formálált ilyenné akik ugye pont a rasszisták gyűlöletének a tárgya.

okt. 19. 21:22
 8/16 anonim ***** válasza:
84%
Dolgoztam egy időben kínaiknak. Ugyanolyanok, mint bárki más. Volt normális, kedves is, de olyan is, aki nem volt szimpatikus, és volt igénytelen is.
okt. 19. 21:25
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Van köztük ilyen is, olyan is.

A pekingi olimpián sok helyen ki volt írva (csak kínaiul), hogy köpködni tilos.

Helyenként van néhány "szokás", ami nekünk szokatlan.

okt. 19. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A debreceni akksigyárakba nyilván nem a legkúltúráltabb kínai népség jön. Általánosságban véve nem rosszabbak mint más normális népek, de van néhány nagyon alávaló szokásuk amiket sokan nem tudnak/akarnak mai napig levetkőzni. Ilyen a harákolás, a köpködés, a hangosan mások előtt fingás, böfögés. Az is visszatetsző, hogy csapatokba járva hangosan röhögnek, mutogatnak, de nyilván ezt csaka hülyéb kínaiak csinálják, ahogy vannak hülyébb magyarok is akik hasonlóan parasztul viselkednek. Amit Debrecenben észrevettem, hogy a hétvégi lazulást nagyon túltolják, ilyenkor tele van a belváros matt részeg járni alig képes kínaival, nem egyszer láttam, hogy kihajítják őket szórakozóhelyekről, mert parasztul viselkednek, fogdossák a nőket stb.
okt. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!