Szerintetek igénytelen vagyok?
Figyelt kérdés
Van hogy képes munkaruhában elaludni az ágyon.meg munkába menni abba a pólóban ami előző nap hordtam,és abban aludtam is..2024. jún. 18. 09:10
5/14 anonim válasza:
Az vagy. Viszont hazudnàk ha azt mondanàm velem nem esett meg rosszabb időszakok alatt.
6/14 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy retkes és büdös. Bár ebben a kánikulában el tudom képzelni...
7/14 anonim válasza:
Az hogy erre egy negatív cimkét akasztassz, nem oldja meg a dolgot. Igen, ez ön-elhanyagolás, és nem, ez nem egy egészséges dolog.
Túlhajtott, kimerült lehetsz, vagy depressziós.
Pihenned kellene, és az önbecsülésed helyretenni. Pl egy fürdő termék, aminek az illatát szereted, esetleg egy új munkaruha, hogy legyen elég tiszta cuccod?
10/14 anonim válasza:
És ha most mind azt írjuk, hogy igen, akkor mi lesz? Tenni fogsz valamit ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!