Hogy lehet vki ennyire igénytelen?
3-masként írom: "Jó és mi a kérdés?"
4-es reagál: "Hogy lehet valaki ennyire igénytelen?"
Válaszom: így. (ahogy a kérdező leírta)
8-as (4es)! Demilyen választ lehet várni a kérdésre?
Hogy lehet valaki igénytelen? Hát így, ahogy leírták.
Továbbra sem értem, hogy mit akar a kérdező megtudni és azt sem, hogy Te milyen választ várnál.
Mert ha az a kérdés, hogy mi módon lehet végetvetni, arra lennének ötleteim.
Ha az a kérdés, hogy a kérdező önmaga számára hogy tegye a helyzetet komfortosabbá, arra is lehet valamit válaszolni. De arra, hogy "hogy lehet...." - arra nincs jó válasz.
Őszintén kérdezem, és lehet, hogy egy igénytelen szar vagyok, de téged ez azért szavar, mert?...
Vagy a rohasztott halas norvág konzervet ette? Mert akkor értem. Azért egy tonhalnak nincs olyan szaga - pláne a szádban, azután, hogy megetted -, hogy attől meg kéne dögleni.
Nekem két munkatársam van, akinek a diétája zavar, az egyik sóskafőzeléket eszik rendszeresen, a másik meg májat különböző módokon elkészítve, mindkettő meg is melegíti ráadásul, olyankor nem ebédelek, sőt, a konyhába se megyek be, mert az öklendezés jön rám ennek a kettő ételnek a szagától. De nem a kollégáim hibája, hogy olyan ételt szeretnek, amitől én fizikailag rosszul vagyok, nem ők "igénytelenek", én vagyok túl finnyás.
A legtöbb ember szerintem nem mos fogat a munkahelyén történő étkezés után, és nem is rágózik ennek kiváltása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!