A legtöbben csak viszonylag gazdagabban jönnek rá hogy nem olyan fontos a pénz?
11. Szerintem az az átlag ahogy Te is élsz. Nem hinném hogy az átlag albérletben élne és semmit nem tud félretenni. Ez átlag alatt van.
Az átlag kb ilyen most magyarországon: a saját lakás, 10 éves autó, átlag bér (ami most bruttó 6-700 a ksh szerint), egy kevés megtakarítás, adóság pedig nincs vagy nem sok.
Én viszonylag gazdagságba születtem, aztán szépen elcsesződtek a dolgok, mivel mindkettőbben volt részem ezért tudom, hogy igenis mennyit számít a pénz! Rengeteget!
Örülj, ha nekes nem számít!
(és ha a te szerinted átlagodat nézem, sajnos én azt nem fogom elérni...)
37N
Rákerestem, mert nem akartam elhinni hogy a többség albérletezzen. És úgy tűnik magyarorszagon 90% saját lakásban lakik. Tehát átlagos a saját lakás/ház.
ma 13:10
Azért nem ez az átlag. Kisvárosban élek, úgylehet 2 kezemen meg bírom számolni hány család él albérletben. Nem értek egyet a 20 év feletti átlag autóval és az eladósodottsággal sem. Nem az az átlag amit leírsz, hanem például Te magad.
Lol kérdező, olyan mintha ezüst kanállal a seggedben születtél volna, pedig elmondásod szerint nem.
Hidd el, nagyon jól jött a pénz, ha szegényen betegedtél volna le, amikor hónapról hónapra élsz, akkor nagyon rá...tál volna. Mit szóljon aki kevés pénzből él, mint kenyérkereső akár a családban, lebetegedik, aztán pár hónap alatt összeomlik pénzügyileg nála minden. Akkor mondd, hogy nem fontos a pénz.
Természetesen nem kell mindennek eléhelyezni, de a mai világban ahol kvázi fizetned kell azért, hogy a bolygón élhess, sajnos nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!