Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A legtöbben csak viszonylag...

A legtöbben csak viszonylag gazdagabban jönnek rá hogy nem olyan fontos a pénz?

Figyelt kérdés
Nálam így volt.
okt. 18. 12:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%
Hát azért ez az "átlag" nagyon nagyon csalóka, mert mindenki magából indul ki. Én is átlagosnak érzem az életem, mert semmi kirívó, szélsőséges nincs benne. Van egy saját házam, van 1 db autóm, alkalmazottként dolgozom, a lidl-be járok hetente bevásárolni. Valójában meg mégis sokkal gazdagabb vagyok a valódi átlagnál, mert az átlag ember albérletben lakik, a fizetése nagy része elviszik a költségei, a többit elveri, félrerakni semmit nem tud, tele van adósággal, vagy nincs autója, vagy ha van is, akkor valami tulajdonképpen értéktelen 20+ éves alsókategóriás modell, vagy egy mégértéktelenebb 30+ éves lerúgott német prémium.
okt. 18. 13:10
 12/20 A kérdező kommentje:

11. Szerintem az az átlag ahogy Te is élsz. Nem hinném hogy az átlag albérletben élne és semmit nem tud félretenni. Ez átlag alatt van.

Az átlag kb ilyen most magyarországon: a saját lakás, 10 éves autó, átlag bér (ami most bruttó 6-700 a ksh szerint), egy kevés megtakarítás, adóság pedig nincs vagy nem sok.

okt. 18. 13:17
 13/20 anonim ***** válasza:
39%
#12: Pontosan erről beszélek. :D Nagyon nem!
okt. 18. 13:20
 14/20 anonim ***** válasza:

Én viszonylag gazdagságba születtem, aztán szépen elcsesződtek a dolgok, mivel mindkettőbben volt részem ezért tudom, hogy igenis mennyit számít a pénz! Rengeteget!

Örülj, ha nekes nem számít!

(és ha a te szerinted átlagodat nézem, sajnos én azt nem fogom elérni...)

37N

okt. 18. 13:37
 15/20 anonim ***** válasza:
12# Hát pedig az átlag az pont, hogy a béka segge alatt él kb. Most ne bármelyik nagyváros belvárosából induljunk ki. Nekem is saját lakásom van, de én vagyok kb a 10-ből 1, amúgy a környezetemben szinte mindenki albérletezik meg szenved. Nekem is csak azért van, mert a seggem alá tették. Meg most azt se számítsuk már jónak, hogy vidéken sokan laknak saját putriban, amikor ezeket pár éve még meg lehetett venni 2-3 milliókért valami isten háta mögötti faluban és valahonnan összeszülték a pénzt. (Hitel önrészre.)
okt. 18. 13:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Rákerestem, mert nem akartam elhinni hogy a többség albérletezzen. És úgy tűnik magyarorszagon 90% saját lakásban lakik. Tehát átlagos a saját lakás/ház.

[link]

okt. 18. 13:56
 17/20 anonim ***** válasza:

ma 13:10

Azért nem ez az átlag. Kisvárosban élek, úgylehet 2 kezemen meg bírom számolni hány család él albérletben. Nem értek egyet a 20 év feletti átlag autóval és az eladósodottsággal sem. Nem az az átlag amit leírsz, hanem például Te magad.

okt. 18. 13:58
 18/20 anonim ***** válasza:
55%
#17: Persze, persze, meg amit csak elképzelsz... :) :) :)
okt. 18. 14:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Többnyire igen, mert egy pont után már érzi, hogy semmi sem izgalmas, mert mindene megvan.
okt. 18. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Lol kérdező, olyan mintha ezüst kanállal a seggedben születtél volna, pedig elmondásod szerint nem.

Hidd el, nagyon jól jött a pénz, ha szegényen betegedtél volna le, amikor hónapról hónapra élsz, akkor nagyon rá...tál volna. Mit szóljon aki kevés pénzből él, mint kenyérkereső akár a családban, lebetegedik, aztán pár hónap alatt összeomlik pénzügyileg nála minden. Akkor mondd, hogy nem fontos a pénz.

Természetesen nem kell mindennek eléhelyezni, de a mai világban ahol kvázi fizetned kell azért, hogy a bolygón élhess, sajnos nagyon fontos.

okt. 18. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!