Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell már lassan a...

Miért kell már lassan a műanyag flakonokért is olyan határozottan fellépni, mintha ki tudja, milyen fontos ügyet intéznél el?

Figyelt kérdés

Szokás szerint megint ki volt téve az egyik legnagyobb megyeszékhelyi áruház repont automatájára a papír, hogy rossz.

Szegény idős néni állt ott, mikor odaérkeztem, szorongatta a vizespalackjait, és tétován mondta nekem, hogy ne fáradjak, mert megint rossz, de közben olyan tétova állapotban volt szegény, hogy ránézésre is attól féltettem, hogy rosszul lesz, szétesik. Nagyon rozoga néni volt.

Na, akkor határoztam el, hgy azért ezt nemá. Én csak 1 palackot vittem, tehát konkrétan sz@rtam volna rá, de mondom, a néni miatt mostmár megemelem a hangom, mert ez így kva unalmas.

Mondtam neki, hogy tessék jönni, megkérdezzük, mert ezt nekik kézileg is vissza kell venniük, ez nem kívánságműsor. Jött is szegény utánam.

Ki is küldték nekem a felettes vezetőnek a vezetőjét, mire egyáltalán kompetens lett az "ügyben" valaki (tényleg hatalmas ügy).

Rögtön azzal indítottam, hogy Önök tartják-e a jogszabályt és visszaveszik-e kézileg, amit eddig elcipeltünk. Hatalmas pofavágás, de jött a válasz, hogy "jóóó, visszaveszem", de gondolom azért, hogy hagyjam már békén a flakonokkal.

Ekkor odahívtam a nénit, hogy tulajdonképpen ezt őmiatta kérdeztem meg, és mindenkiért, aki csak ezért nyúzgálja el magát ebben a gyilkos hőségben, hogy aztán dolgavégezetlenül húzhassa haza ugyanazt a flakonhalmazt, aztán kit érdekel az ember ideje, meg az, ha emiatt rosszul lesz.

A sztori itt happy end volt, de komolyan ilyen határozott fellépés kell pár sz@ros flakonhoz, hogy megmozduljanak végre?

(A néni nem akarta kukába dobni a flakonokat, hiszen benne áll a pénze, ami neki igenis számít, bármennyire is kis összeg. Van, aki nem tud ezzel olyan könnyen dobálózni.)

aug. 26. 22:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%

Te egy igazi hős vagy. Több ilyen emberrel enne szükség...

Komolyra fordítva: ezt a kérdést magadnak tedd fel. Itt Te érezted fontosnak ezt az egészet, csiklandozta az igazságérzetedet, nem másnak.

aug. 26. 22:12
 2/35 anonim ***** válasza:
64%

Na én először összegyűjtöttem 10 flakont. Többet nem, mert nincs kedvem a lakásban tárolni, így hogy nem lehet összenyomni, nagy helyet fogal el a mini lakásomban.

Levittem a közeli Sparba, a repont nem működött. Ott álltak rajtam kívül többen is az összegyűjtött palackokkal.

Na akkor megfogadtam, én többet így nem gyűjtögetem, teszem ahogy eddig is.

Összegyűrve kisebb helyet foglal, mikor összejön valamennyi akkor leviszem a műanyag szelektív kukába.

És a legjobb, hogy azóta is láttam már ebben a Sparban más alkalommal, hogy újból problémák voltak az automatával.

aug. 26. 22:15
 3/35 A kérdező kommentje:
Nem kell ehhez hősnek lenni, hogy az ember megunja, hogy mi a bánatért nem lehet a papírra a "rossz, megértésüket köszönjük"-ön kívül kiírni azt is, hogy kézi visszaváltás addig az xy pultnál üzemel.
aug. 26. 22:19
 4/35 anonim ***** válasza:
64%

2

A MOL köszöni szépen, hogy bent hagyod a lóvét náluk.

aug. 27. 04:19
 5/35 anonim ***** válasza:
39%
4# Senkit nem érdekel.
aug. 27. 05:18
 6/35 anonim ***** válasza:
10%
Mi a kérdés tulajdonképpen?
aug. 27. 09:20
 7/35 A kérdező kommentje:
Hatos: szövegértés!
aug. 27. 09:56
 8/35 anonim ***** válasza:
14%

Mindig jó volt a szövegértésem.

Az egész irományban két kérdő mondat van:

"Miért kell már lassan a műanyag flakonokért is olyan határozottan fellépni, mintha ki tudja, milyen fontos ügyet intéznél el?"

Nem kell.

"komolyan ilyen határozott fellépés kell pár sz@ros flakonhoz, hogy megmozduljanak végre?"

Nem kell.

A storytime-nak pedig semmihez nincs semmi köze.

Igazából akartál írni egy panaszáradatot, csak mivel ez nem a reddit, muszáj volt kérdésnek álcáznod.

aug. 27. 10:03
 9/35 anonim ***** válasza:
43%
Nyugalom, menj el egy másik üzletbe
aug. 27. 11:28
 10/35 A kérdező kommentje:
Nyolcas, a kötekedős. Igyál meg valamit, az segít.
aug. 27. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!