Ciki az utcáról felvenni,kukából kivenni az üvegeket és beváltani?
Utcáról felvenni nem, de akkor már más szemetet se hagyj ott. Kukázni nem csak ciki, hanem undorító is.
Itt állandóan túrják a kukákat, nekem meg van 3 macskám, gondolhatod mit talál a szemetemben. A gyomrom felfordul tőle.
Sokan csinálják, akik rászorulnak, ráérnek, vagy éppen ez a munkájuk.
Nekem és sok más hétköznapi embernek ciki lenne, meg nem is szorulunk rá szerencsére.
Sajnos egyre nagyobb lesz a szegénység, és nem fogják szégyelni az emberek hogy megbecsülik a forintokat.
Tehát ne érezd rosszul magad emiatt, ha kukába kell belenyúlni csak arra ügyelj, hogy ne kerüljön ki szemét belőle.
A jó hírem magam és mindenki számára az, hogy nemsokára megszűnik a szenvedés!
Ez a Biblia ígérete melyet a Teremtő leíratott az emberiség számára. Bátorítalak, hogy meríts erőt ebből a könyvből.
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Eddig is túrták a kukákat. Nekik nyilván nem ciki.
De utcán vagy rendezvényeken otthagyott palackokat nemcsak hajléktalanok meg nagyon szegények gyűjtik össze.
Hát nekem a pofámról lesülne a bőr, ha egészséges felnőtt dolgozó emberként kukáznék.
Otthon úgy gyűjteni, hogy amit vettél nem a kukába dobos, hanem vissza viszed az rendben van, de biztos nem turnam a kukat mint a csövesek.
Ha rászorulsz, nem ciki. Legális kereseti lehetőség, és csökkenti a szemetet.
Az ciki, ha valaki kitúrja az üveget a kukából, és közben szétszórja a szemetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!