Ki szokott szemetelni?
Ha szemetelsz miért teszed?
Ha nem szemetelsz miért nem?
Én szándékosan szoktam, és a sittet is közterületre hordom a szomszédos utcákba / elhagyatott állami épület mellé!
Miért?
A 196 ezer forintos éves építményadóért amit az önkormányzat fizettet velem!
Költsék takarításra!
Nem szemetelek és ha véletlen megtenné mellettem akivel épp vagyok, akkor azonnal számon is kérném rajta. Előfordult már, hogy felvettem egy barátom eldobott cigijét a földről és passzív agresszívan vittem magammal az első kukáig.
Legfeljebb annyit szoktam szemetelni, hogyha a zsebemben turkálva kiesik egy zsepicafat, akkor azt nem mindig veszem fel a földről. De egy teljes zsepit már igen.
Nem szemetelek, mert nem vagyok suttyó és nem 60 körül van az IQ-m.
Általában elsétálok a szemetesig, ha pedig nincs a közelben, akkor berakom a táskámba a zsepit vagy a vizesüveget.
Szerintem az ilyen emberek otthon is szarban élhetnek, azért nem zavarja őket ha bokáig kell gázolni a szemétben.
A túlnyomó többség nem szemetel, de bármerre is járok legyen az vízpart, erdő, utca, tér. Mindenütt találok szemetet ami nem valami szervesen pikk-pakk lebomló papírzsepi. Főleg, hogy még nem indult meg a zöld növényzet.
A legszebb amikor a folyó parton egy szemetesszákban össze van gyűjtve a szemét és otthagyva. Aztán kicsit árad a folyó és szépen szétszóródik. Kivitte a zsákot és abba rakta a szemetét, de el már nem vitte. De legalább így egy nejlonzsákkal több szemetet hagyott ott a többi szemetén kívül még. Kiábrándító a természetben túrázni vagy csak sétálni.
Szégyen ez az ország ebből az aspektusból! A szemetelés nem pénz, ha nem a környezethez való tiszteletteljes hozzáállás ami által az ember saját magához is.
"A túlnyomó többség nem szemetel, de bármerre is járok legyen az vízpart, erdő, utca, tér. Mindenütt találok szemetet ami nem valami szervesen pikk-pakk lebomló papírzsepi. Főleg, hogy még nem indult meg a zöld növényzet."
Hát mert nem szemetelnek annyian, de takarítani meg senki se szokott!! Kérdezd meg azt is, hányan szoktak szemetet szedni, vagy mikor szedtek utoljára szemetet... Főleg az ilyen -60 IQ sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!