Miért szemetelnek olyan sokan az utcán? Igénytelenek?
Pár napja egy parkolóban az autónk melletti jármű ablakán dobálta ki egy ember a szemetét.
Aztán egy fűúton hajtottunk és az út mellett is sok szemét volt elszórva.
Miért ilyen s u t t y ó sok ember? Pár méterre a kukától is inkább a betonra dobálják sokan a szemetüket.
Remélem, ti a szemetesbe dobjátok a szemetet!
Természetesen, óvónéni!
Egyet kérdezhetek? Lehet, hogy sokan suttyók, de miért kell a nagy átlagot suttyónak és fogyatékosnak nézni?
Szia! Szeretem a gyerekeket, de nem vagyok óvó néni.
A kérdésembe feleslegesen kötöttél bele.
Nem írtam olyat, hogy a nagy átlagot suttyónak vagy fogyatékosnak tekinteném. Fogyatékosságról szót sem ejtettem.
Ahogyan TE is azt írtad, hogy sokan suttyók, én is. Pont azt. Így logikátlan a hozzászólásod.
"Természetesen, óvónéni!
Egyet kérdezhetek? Lehet, hogy sokan suttyók, de miért kell a nagy átlagot suttyónak és fogyatékosnak nézni?"
Köszi!
Igen. Hát az egészen más kategória, ha az ember elhagyja a zsebkendőjét vagy pl. a zsebében tartott bevásárló listát, egyebet, ha kirántja mással együtt. Az nem szándékos.
A kérdésem a szándékos szemetelésre vonatkozik. Nem tudom megérteni.
Rendben. Hogy értsd: "Remélem, ti a szemetesbe dobjátok a szemetet!"
Ez a gyermeteg mondat borítja az egész kérdésnek álcázott megállapítást, aminek kb annyi a jelentősége, mint ha azt állapítanád meg, hogy a víz folyik, a nap meleg, az emberi hülyeség meg határtalan.
Mindig is voltak nemtörődöm emberek. De hol ebben a hírérték? Mire irányul a kérdés egyáltalán?
"Hogy értsd"
Felesleges a lekezelős stílusod, de hát lelked rajta, te dolgod.
A remélem kezdetű mondattal kifejeztem egy érzésemet - legalábbis elképzelésem szerint.
Ritkaságszámba menne, ha befejeznéd a kötözködést.
Hírérték? Milyen hírérték? Ez egy hirdető oldal? Újság?
A kötözködést inkább fejezd be, minthogy zagyválsz.
Volt, aki nem értette a kérdést, akkor neki elmagyarázom.
Kérdés: "Miért szemetelnek olyan sokan az utcán?"
Arra vonatkozik, hogy személy szerint én nem tudom megérteni azt, hogy miért teszik! Szerettem volna, ha valaki elmagyarázza az okot! Érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!