Azaretka2000 kérdése:
Szoktatok szemetelni, üres üveget/flakont eldobni?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 13:32
1/10 anonim válasza:
Nem. De ha te igen, mivel csak így fogalmazódhatott meg a kérdés, akkor szégyelld magad. Így tiszteled a bolygót, ahol élsz?
2/10 anonim válasza:
Nem, mert undorítóan önző és szemét dolognak tartom. Teljesen mindegy, hogy van-e kuka vagy sem a környéken, ha odavinni képes voltam a dolgot akkor a használat után megmaradt szemetet is el tudom vinni. Amikor pl. még dohányoztam mindig volt nálam egy csikktartó csatosüveg, azt se voltam hajlandó eldobni. Minimális erőfeszítést igényel.
3/10 anonim válasza:
Nem, viszont valakik szoktak, kulonben nem latnek annyi flakont, szemetet. De ha szemetelnek, annyi becsulet lenne bennem, hogy az utca kozepere dobom, ahol majd tenyleg osszeszedik, nem pedig kulon gonddal a bokrok koze, a folyoba, ahogy a szemetelok logikaja mukodik.
4/10 anonim válasza:
Én egy csendesebb hegyvidéki helyen élek, folyamatosan látom az út szélén eldobált flakonokat, csokipapíarokat és hasonlókat. Senki se szokott arrafelé sétálni, egyértelműen az autóikból dobáljék kis a suttyók. Valaki elmagyarázhatná, hogy ennek mi értelme van azon kívül, hogy egy ócska szardarab valaki, mi az a szemét ami nem fér el a kocsiban, de jó az ott az út szélén? Mérhetetlenül fel tud idegesíteni :D 2-es voltam
5/10 anonim válasza:
Én szoktam! de júniusban rendőrök megbirsagoltak érte azért mert eldobtam 1 rohadt sörösdobozt. 20 ezer forint volt és ha nem fizettem volna be 4 nap fogda vagy kozmunkaval ledolgozom.
Azóta csak akkor dobom el a szemetet ha senki se látja.
6/10 anonim válasza:
Nem. En igyekszem tartani a tisztassagot.
Ha nincs kuka, elrakom, es kidob otthon
9/10 anonim válasza:
@5 Ha ez valóban igy van, akkor egy szánalmas patkánygörénytetű vagy. És visszafogott voltam.
10/10 anonim válasza:
@5 Nem húszezret, hanem húszmilliót kellett volna fizettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!